Μητσοτάκης: Να δοθεί τέλος στις τουρκικές προκλήσεις – Ενημέρωσε τον Στόλτενμπεργκ

Αυτή η συμπεριφορά υπονομεύει την πρόοδο που έγινε στη συνάντηση του ίδιου με τον Πρόεδρο Ερντογάν και πρέπει να σταματήσει άμεσα

Μητσοτάκης Στόλτενμπεργκ
Velonastongiaka

Αυτή η συμπεριφορά από σύμμαχο του ΝΑΤΟ είναι απαράδεκτη ξεκαθάρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Γενικό Γραμματέα της Συμμαχίας Γενς Στόλτενμπεργκ σε συνομιλία τους για το θέμα των τουρκικών προκλήσεων. Την είδηση έδωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε δηλώσεις του στο πλαίσιο επαφών με την Φινλανδή πρωθυπουργό Sanna Marin.

Όπως είπε ενημέρωσε για τις προκλήσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα με υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά. Εκανα ξεκάθαρο ότι αυτή η συμπεριφορά συμμάχου του ΝΑΤΟ είναι απαράδεκτη. Υπονομεύει την ασφάλεια σε μια στιγμή που είναι απαραίτητο να παραμείνουμε όλοι ενωμένοι καθώς αντιμετωπίζουμε την ρωσική επιθετικότητα.

Αυτή η συμπεριφορά, συνέχισε ο πρωθυπουργός, υπονομεύει την πρόοδο που έγινε στη συνάντηση του ίδιου με τον Πρόεδρο Ερντογάν και πρέπει να σταματήσει άμεσα.

Ο πρωθυπουργός θύμισε ότι η Τουρκία δεν έχει υιοθετήσει καμία από τις δυτικές κυρώσεις, κάτι που όπως είπε αυτό δεν είναι μια τυπική συμπεριφορά χώρας που θέλει να ενταχθεί στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού