Ριψοκίνδυνη η απόφαση της Γερμανίας για παράδοση βαρέος οπλισμού στην Ουκρανία

To θέμα που κυριαρχεί στο γερμανικό Τύπο είναι η αλλαγή στάσης της Γερμανίας και η προμήθεια της Ουκρανίας με βαρύ οπλισμό

Γερμανία παράδοση βαρέος οπλισμού στην Ουκρανία
Velonastongiaka

To θέμα που κυριαρχεί στο γερμανικό Τύπο είναι η αλλαγή στάσης της Γερμανίας και η προμήθεια της Ουκρανίας με βαρύ οπλισμό.

H εφημερίδα Badische Zeitung σχολίαζει: «Το Βερολίνο απαλλάχθηκε από την κατηγορία της παράλειψης παροχής βοήθειας, μετά τις αποφάσεις αυτής της εβδομάδας. Τώρα το ερώτημα που τίθεται είναι εάν η απόφαση αυτή πάει πολύ μακριά, γιατί η Ρωσία με τα τανκς από τη Γερμανία και άλλα κράτη της δυτικής συμμαχίας, θα μπορούσε να θεωρήσει πως πρόκειται για μια εμπλοκή του ΝΑΤΟ.

Σε κάθε περίπτωση, η Εναλλακτική για τη Γερμανία και η Αριστερά το βλέπουν έτσι. Και δεν είναι πραγματικά ασήμαντο όταν ο υπουργός Εξωτερικών μιας πυρηνικής δύναμης κάνει λόγο για τον κίνδυνο ενός τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, όπως έκανε ο Σεργκέι Λαβρόφ αυτή την εβδομάδα. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση πρέπει επίσης να παραδεχτεί ότι η Γερμανία παίρνει ένα ρίσκο, επειδή οι ενέργειες της Μόσχας έχουν γίνει απρόβλεπτες».

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού