Εγκαινιάστηκαν τα νέα κεντρικά γραφεία της της δανέζικης εταιρείας παιχνιδιών κοντά στο κέντρο επισκεπτών Lego House

Οι αρχιτέκτονες σχεδίασαν τα κεντρικά γραφεία, ενσωματώνοντας τις θεμελιώδεις αξίες της εταιρείας παιχνιδιών: «φαντασία, διασκέδαση, δημιουργικότητα, φροντίδα, μάθηση και ποιότητα»

Lego
Velonastongiaka

Εγκαινιάστηκαν τα νέα κεντρικά γραφεία της δανέζικης εταιρείας παιχνιδιών στην πόλη Billund, όπου από τη δεκαετία του 1930 η εταιρεία έχει τη βάση της. Σχεδιάστηκαν από το αρχιτεκτονικό γραφείο CF Møller Architects και βρίσκονται κοντά στο κέντρο επισκεπτών Lego House που σχεδίασε το γραφείο BIG. Με εμβαδόν 54.000 τετραγωνικά μέτρα διαθέτουν χώρους εργασίας για 2.000 υπαλλήλους.

Οι αρχιτέκτονες σχεδίασαν τα κεντρικά γραφεία, ενσωματώνοντας τις θεμελιώδεις αξίες της εταιρείας παιχνιδιών: «φαντασία, διασκέδαση, δημιουργικότητα, φροντίδα, μάθηση και ποιότητα». «Αποστολή μας είναι να εμπνεύσουμε τα παιδιά, οπότε είναι σημαντικό να προσφέρουμε έναν όλο ζωή, παιχνιδιάρικο χώρο εργασίας που επιτρέπει στους υπαλλήλους να δίνουν εμπνευσμένες εμπειρίες για παιδιά» είπε ο Niels B Christiansen, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού