Νέα εμφάνιση για το House of Koko του Λονδίνου

Η παρέμβαση ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας του Pirajean Lees, του Olly Bengough, ιδιοκτήτη και διευθυντή δημιουργικού του Koko και του αρχιτεκτονικού γραφείου Archer Humphryes Architects, το οποίο τα τελευταία τρία χρόνια είναι επικεφαλής της επέκτασης και ανακαίνισης του χώρου συναυλιών

House Of Koko
Velonastongiaka

Εντυπωσιακοί είναι οι εσωτερικοί χώροι της λέσχης House of Koko μετά την παρέμβαση του γραφείου Pirajean Lees. Η λέσχη με μέλη συνδέεται ευθέως με το Koko, έναν χώρο συναυλιών και πρώην θέατρο στο Camden Town του Λονδίνου απ’ όπου παρήλασαν ονόματα όπως οι Charlie Chaplin και οι Sex Pistols, ο David Bowie και η Amy Winehouse, η Dua Lipa και ο ράπερ Stormzy, μεταξύ πολλών άλλων.

Η παρέμβαση ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας του Pirajean Lees, του Olly Bengough, ιδιοκτήτη και διευθυντή δημιουργικού του Koko και του αρχιτεκτονικού γραφείου Archer Humphryes Architects, το οποίο τα τελευταία τρία χρόνια είναι επικεφαλής της επέκτασης και ανακαίνισης του χώρου συναυλιών. Η λέσχη House of Koko αποτελείται από πολυάριθμα μπαρ, χώρους εστίασης και ένα «παράνομο μπαρ» σε πολλούς ορόφους δίπλα στους δημόσιους χώρους του Koko.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού