Κουτσούμπας-Χανιά: Σε ζωντανή σύνδεση, ένας ιμπεριαλιστικός πόλεμος

Τίποτα δεν είναι όπως παλιά, γιατί τώρα εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας και μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση, ένας ιμπεριαλιστικός πόλεμος. Όπου δύο στρατόπεδα ληστών, οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ και η Ρωσία, έχουν πέσει πάνω καταπάνω σε έναν λαό, σε μια χώρα, στην Ουκρανία, για να βάλουν στο χέρι τον πλούτο της, να ελέγξουν τη γεωστρατηγική θέση της, τις πηγές και τους δρόμους ενέργειας

Κουτσούμπας
Velonastongiaka

Να ενώσουν τις δυνάμεις τους με το ΚΚΕ, απευθύνοντας τους μήνυμα αγωνιστικής συμπόρευσης, κάλεσε τους πολίτες απόψε από τα Χανιά κατά τη διάρκεια ομιλίας του ο ΓΓ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος τόνισε οτι η ανταπόκριση στο κάλεσμα του ΚΚΕ όλων όσων ανησυχούν, όλων όσων αγανακτούν και αναζητούν τη διέξοδο, σήμερα είναι δέκα φορές πιο αναγκαία και επιτακτική.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «τίποτα δεν είναι όπως παλιά, γιατί τώρα εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας και μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση, ένας ιμπεριαλιστικός πόλεμος. Όπου δύο στρατόπεδα ληστών, οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ και η Ρωσία, έχουν πέσει πάνω καταπάνω σε έναν λαό, σε μια χώρα, στην Ουκρανία, για να βάλουν στο χέρι τον πλούτο της, να ελέγξουν τη γεωστρατηγική θέση της, τις πηγές και τους δρόμους ενέργειας. Τίποτα δεν έχει αλλάξει, γιατί έτσι γίνεται πάντα στο σύστημα του μονοπωλιακού καπιταλισμού, δηλαδή του ιμπεριαλισμού, στο οποίο έχει περάσει εδώ και έναν αιώνα ο καπιταλισμός! Όταν οι ιμπεριαλιστές δεν μπορούν να λύσουν τις διαφορές τους με διπλωματικές συμφωνίες και “με την ειρήνη στο κρόταφο των λαών”, τις λύνουν με πολεμικά μέσα. Αυτό συμβαίνει και στην Ουκρανία. Όμως σ’ αυτό τον πόλεμο συμμετέχει και εμπλέκεται ενεργά και η Ελλάδα. Όχι μόνο με την αποστολή πολεμικού υλικού σε πολλαπλές δόσεις που βγάζει από τις στρατιωτικές αποθήκες για να το στείλει στην Ουκρανία, στερώντας το από την άμυνα της χώρας και προκαλώντας την αντίδραση της Ρωσίας. Αλλά συμμετέχει ενεργά και με τις υποδομές της».

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού