«Γαλάζια Νύχτα» σήμερα στον Πειραιά

Η διοργάνωση γίνεται στο πλαίσιο της συμμετοχής του ΕΣΠ στις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για τις «Ημέρες Θάλασσας 2022».

Velonastongiaka

Την πρώτη «Γαλάζια Νύχτα» για φέτος διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά (ΕΣΠ) σε συνεργασία με τον δήμο της πόλης, σήμερα Παρασκευή 3 Ιουνίου, όπου τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 12:00 το βράδυ με ελκυστικές προσφορές και «γαλάζιες» τιμές.

Η διοργάνωση γίνεται στο πλαίσιο της συμμετοχής του ΕΣΠ στις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για τις «Ημέρες Θάλασσας 2022».

Την ημέρα αυτή από νωρίς το απόγευμα οι δρόμοι του εμπορικού κέντρου θα πλημμυρίσουν μουσική, χορευτικά δρώμενα, εκδηλώσεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους που θα εξελίσσονται ταυτόχρονα σε δεκάδες σημεία του Πειραιά, η Μασκότ του Ολυμπιακού θα μοιράζει συμβολικά δώρα και θα φωτογραφίζεται με τα παιδιά, ενώ στις 9:30 το βράδυ, μια μεγάλη συναυλία θα λάβει χώρα στο Πασαλιμάνι.

«Κοινός στόχος μας είναι να τονώσουμε την τοπική μας αγορά, να προβάλλουμε την πόλη μας και όλοι μαζί να διασκεδάσουμε και να τιμήσουμε την ιστορία, τον πολιτισμό και τις ομορφιές του Πειραιά, προσφέροντας μια μοναδική γιορτινή εμπειρία στους Πειραιώτες και επισκέπτες της πόλης μας» τονίζει ο ΕΣΠ.

πειραιας

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού