Χαρίτσης: «Χρειαζόμαστε πολιτική σύγκρουσης με τον πυρήνα της ακρίβειας»

«Επιβολή πλαφόν στην χονδρεμπορική τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, φορολόγηση των υπερκερδών των παραγωγών ενέργειας, μείωση του ΕΦΚ στα ενεργειακά προϊόντα και του ΦΠΑ στα τρόφιμα και γενναία αύξηση του κατώτατου μισθού»

Αλέξης Χαρίτσης
Velonastongiaka

«Χρειαζόμαστε πολιτική σύγκρουσης με τον πυρήνα της ακρίβειας» δηλώνει ο βουλευτής Μεσσηνίας και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μακεδονία», κάνοντας λόγο για «επιβολή πλαφόν στην χονδρεμπορική τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, φορολόγηση των υπερκερδών των παραγωγών ενέργειας, μείωση του ΕΦΚ στα ενεργειακά προϊόντα και του ΦΠΑ στα τρόφιμα και γενναία αύξηση του κατώτατου μισθού».

Και προσθέτει: «Οι 5 + 1 δεσμεύσεις που παρουσίασε ο Αλ. Τσίπρας στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την άμεση ανάσχεση της ακρίβειας, συνδυάζονται με ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις στο κρίσιμο πεδίο της ενέργειας, με ενίσχυση του ρόλου του Δημοσίου και εκπόνηση μια ολοκληρωμένης εθνικής στρατηγικής». «Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να σωθεί η οικονομία της χώρας» σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα επισημαίνει ότι «η πολιτική της κυβέρνησης στο Ταμείο Ανάκαμψης αποτυπώνει τη διαχειριστική της ανεπάρκεια και αναδεικνύει την πλήρη απουσία ενός συνεκτικού σχεδίου για την ανασύνταξη της ελληνικής οικονομίας». «Αντί να αξιοποιηθεί το Ταμείο Ανάκαμψης ως εργαλείο σχεδιασμένης ενίσχυσης της περιφερειακής ανάκαμψης, βλέπουμε τη χρηματοδότηση σκόρπιων έργων και αποσπασματικών δράσεων» τονίζει.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού