Βελόπουλος: Λάθος η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης

«Μία είναι η λύση, κύριοι της κυβέρνησης: Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Οι εκλογές. Να μιλήσει ο Έλληνας. Φτάνει πια η κοροϊδία της κυβέρνησης στον Έλληνα»

Velonastongiaka

Έντονη κριτική στη κυβέρνηση για την τακτική που ακολουθεί απέναντι στην προκλητική επιθετικότητα της Τουρκίας, άσκησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, κάνοντας λόγο για «αλλοπρόσαλλες δηλώσεις υπουργών» και για «πολιτική υποχώρησης» έναντι των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

«Με κράτος φασίστα, σφαγέα και τρομοκράτη δεν κάνεις διάλογο. Πρέπει να προλάβετε την Τουρκία. Ορίστε τώρα ελληνική ΑΟΖ πριν μας προλάβει η Τουρκία, πριν καταθέσει ξαφνικά στον ΟΗΕ συντεταγμένες. Πριν προχωρήσει σε μονομερή ανακήρυξη ΑΟΖ στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο και μετά εμείς θα τρέχουμε πίσω από τις εξελίξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος, στην παρέμβαση του στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση της κύρωσης Συμφωνίας για την ίδρυση γραφείου υποστήριξης στην Αθήνα, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

«Η σωστή πλευρά της ιστορίας, είναι λάθος αντίληψη. Και αυτό απεδείχθη από το ουκρανικό. Γιατί όταν στην ίδια πλευρά είναι και η Τουρκία, τότε αυτή είναι η λάθος πλευρά για τη χώρα μας», ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και προσέθεσε:

«Κρούομε τον κώδωνα κινδύνου. Κάτι δεν πάει καλά στην ιστορία. Δεν υπάρχουν σύμμαχοι. Υπάρχουν συμφέροντα. Κανείς σύμμαχος δεν θα βοηθήσει την Ελλάδα σε περίπτωση διένεξης με την Τουρκία. Το έχουμε υποστεί πολλές φορές αυτό, στη Κύπρο, στο Σκοπιανό, και η επανάληψη του ίδιου λάθους είναι βλακώδης επιλογή».

«Μία είναι η λύση, κύριοι της κυβέρνησης: Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Οι εκλογές. Να μιλήσει ο Έλληνας. Φτάνει πια η κοροϊδία της κυβέρνησης στον Έλληνα», κατέληξε ο κ. Βελόπουλος.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού