Κομισιόν: O αντιπρόεδρος του «ευρωπαϊκού τρόπου ζωής» υπέρ κομματικού υποψηφίου σε χώρα-μέλος! – Ανοίκεια παρέμβαση

Ο κ. Σχοινάς παρευρέθηκε και μίλησε στο κομματικό συνέδριο του Δημοκρατικού Συναγερμού που πραγματοποιείται στη Λευκωσία και εκτός από γενικές αναφορές τόνισε ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος -σημείωσε- θα οδηγήσει το νησί στον ευρωπαϊκό δρόμο που του αξίζει

Velonastongiaka

O επίτροπος του “ευρωπαϊκού τρόπου ζωής”, Μαργαρίτης Σχοινάς, με μια ανοίκεια παρέμβαση στα εσωτερικά της Κυπριακής Δημοκρατίας και κατά παράβαση των ειοθότων στην ΕΕ, τάχθηκε ανοιχτά κατά του υποψήφιου Πρόεδρου της Δημοκρατίας για τις προσεχείς εκλογές στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σχοινάς παρευρέθηκε και μίλησε στο κομματικό συνέδριο του Δημοκρατικού Συναγερμού που πραγματοποιείται στη Λευκωσία και εκτός από γενικές αναφορές τόνισε ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος -σημείωσε- θα οδηγήσει το νησί στον ευρωπαϊκό δρόμο που του αξίζει.

Μιλώντας από το βήμα του συνεδρίου του Δημοκρατικού Συναγερμού, ο κ. Σχοινάς αναφέρθηκε επίσης στις ενέργειες των ευρωπαϊκών θεσμών, που όπως είπε, θα δημιουργήσουν γύρω από την Ευρώπη έναν δακτύλιο ασφαλείας και ειρήνης.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού