Τσίπρας: O άθλος της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη είναι κι ένα μήνυμα προς την Πολιτεία

Ο κ. Τσίπρας σημειώνει πως «πέρα από τα συγχαρητήρια στην Αντιγόνη τη στιγμή της μεγάλης επιτυχίας, το παράδειγμά της είναι και ένα μήνυμα προς την Πολιτεία: Να είμαστε δίπλα και όχι εμπόδιο στους αγώνες των αθλητών μας καθημερινά, και να μην τους θυμόμαστε μόνο όταν καταφέρνουν να φτάνουν στη επιτυχία»

Τσίπρας
Velonastongiaka

«Να είμαστε δίπλα και όχι εμπόδιο στους αγώνες των αθλητών μας καθημερινά, και να μην τους θυμόμαστε μόνο όταν καταφέρνουν να φτάνουν στη επιτυχία», σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Instagram για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 35 χιλιόμετρα βάδην στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα από την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Στο συγχαρητήριο μήνυμα του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει ότι «η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πήρε χθες το χρυσό στα 35 χιλιόμετρα βάδην. Διαβάζοντας όμως σήμερα την ιστορία της, συνειδητοποιώ ότι έχει ήδη πάρει πολλά χρυσά μετάλλια στη ζωή της». Ειδικότερα, αναφέρει, «την είχαν αποκλείσει από το πρόγραμμα χορηγιών με “ ηλικιακά κριτήρια”. Εγκατέλειψε για 8 χρόνια τον αθλητισμό επειδή δεν μπορούσε να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Δούλευε στην οικογενειακή ταβέρνα και μετά πήγαινε για νυχτερινές προπονήσεις».

Ο κ. Τσίπρας σημειώνει πως «πέρα από τα συγχαρητήρια στην Αντιγόνη τη στιγμή της μεγάλης επιτυχίας, το παράδειγμά της είναι και ένα μήνυμα προς την Πολιτεία: Να είμαστε δίπλα και όχι εμπόδιο στους αγώνες των αθλητών μας καθημερινά, και να μην τους θυμόμαστε μόνο όταν καταφέρνουν να φτάνουν στη επιτυχία».

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού