Διευρύνεται το απεργιακό μέτωπο στη Βρετανία: Και τα συνδικάτα των σιδηροδρομικών στις κινητοποιήσεις του Οκτωβρίου

Μέλη των συνδικάτων Transport Salaried Staffs’ Association (TSSA) και Unite θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις στις αρχές Οκτωβρίου

Βρετανια απεργια σιδηροδρομικοι
Velonastongiaka

Τα συνδικάτα των βρετανών σιδηροδρομικών ανακοίνωσαν ότι θα συμμετάσχουν σε μια σειρά από ήδη προγραμματισμένες απεργιακές κινητοποιήσεις τον Οκτώβριο με αιτήματα που αφορούν τους μισθούς τους και τις συνθήκες εργασίας τους.

Μέλη των συνδικάτων Transport Salaried Staffs’ Association (TSSA) και Unite θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις στις αρχές Οκτωβρίου.

“Είναι ντροπή να είσαι αντιμέτωπος με το πάγωμα του μισθού σου για τρία χρόνια στη διάρκεια της σοβαρότερης κρίσης στο κόστος διαβίωσης”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Σάρον Γκρέιαμ, η γενική γραμματέας του Unite.

Η ανακοίνωση του TSSA ήρθε έπειτα από την ακύρωση από το συνδικάτο των προγραμματισμένων απεργιών του για τον Σεπτέμβριο μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

“Θα ήταν πολύ προτιμότερο να βρίσκαμε μια λύση έπειτα από δίκαιη διαπραγμάτευση σε αυτή τη μακροχρόνια διαμάχη, αλλά δεν έχουμε καμία επιλογή”, δήλωσε από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας του TSSA, Μανουέλ Κόρτες.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού