Υπόθεση θανάτου Β. Μάγγου: Στον Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας προσφέυγει η οικογένεια του άτυχου νέου

Σε ανακοίνωση του ο πατέρας του Βασίλειου Μάγγου, του νεαρού που έχασε τη ζωή του λίγες βδομάδες μετά από ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε από αστυνομικούς όπως καταγγέλλει η οικογένεια του, ενημερώνει πως συνεχίζει τον δικαστικό αγώνα για να αποδειχθούν οι πραγματικές περιστάσεις κάτω από τις οποίες ο Βασίλειος έχασε τη ζωή του

Β. Μάγγος
Velonastongiaka

Σε ανακοίνωση του ο πατέρας του Βασίλειου Μάγγου, του νεαρού που έχασε τη ζωή του λίγες βδομάδες μετά από ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε από αστυνομικούς όπως καταγγέλλει η οικογένεια του, ενημερώνει πως συνεχίζει τον δικαστικό αγώνα για να αποδειχθούν οι πραγματικές περιστάσεις κάτω από τις οποίες ο Βασίλειος έχασε τη ζωή του.

Ο κ. Γιάννης Μάγγος αναφέρει στη δήλωση του:

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2022 καταθέσαμε Προσφυγή ενώπιον του Εισαγγελέως Εφετών Λάρισας, κατά της απορριπτικής Διάταξης της Αντιεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Βόλου.

Με την Προσφυγή μας αποδεικνύουμε παραθέτοντας την αντίστοιχη νομολογία, ότι η απορριπτική Διάταξη δεν έχει νόμιμη αιτιολογία, καθότι έγινε κακή εκτίμηση του αποδεικτικού υλικού και εσφαλμένη νομική αποτίμηση.

Ζητάμε να συνεκδικαστεί η μήνυσή μας με την «ψευδομήνυση» που άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου.

Αποδεικνύουμε ότι η Αντιεισαγγελέας με στρεβλώσεις και αυθαίρετες ερμηνείες, επιχειρεί να υπερασπιστεί τις έκνομες ενέργειες των αστυνομικών, διαστρέφοντας τα πραγματικά δεδομένα και προβαίνοντας σε ανερμάτιστες διαπιστώσεις. Ότι διατυπώνει απόψεις που δεν έχουν έρεισμα στο νόμο…

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού