Η Τεχεράνη αποδοκιμάζει την υποστήριξη των ΗΠΑ προς τους “ταραχοποιούς”

"Η ειρηνική διαμαρτυρία είναι το δικαίωμα κάθε έθνους. Ωστόσο, η εμπλοκή των ΗΠΑ στις υποθέσεις του Ιράν και η υποστήριξη των "ταραχοποιών" για την υλοποίηση του σχεδίου αποσταθεροποίησής τους έρχεται σε ξεκάθαρη σύγκρουση με τα διπλωματικά μηνύματα της Ουάσινγκτον προς το Ιράν σχετικά με την αναγκαιότητα μιας πυρηνικής συμφωνίας και την εγκαθίδρυση σταθερότητας στην περιοχή"

ιρανοι διαδηλωτες
Velonastongiaka

Το Ιράν καταδίκασε σήμερα την υποστήριξη των ΗΠΑ προς τους “ταραχοποιούς”, τονίζοντας ότι είναι αντίθετη με τη διπλωματική στάση της Ουάσινγκτον έναντι του Ιράν, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ-Αμπντολαχιάν, δηλώσεις του οποίου επικαλείται το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων ISNA.

“Η ειρηνική διαμαρτυρία είναι το δικαίωμα κάθε έθνους. Ωστόσο, η εμπλοκή των ΗΠΑ στις υποθέσεις του Ιράν και η υποστήριξη των “ταραχοποιών” για την υλοποίηση του σχεδίου αποσταθεροποίησής τους έρχεται σε ξεκάθαρη σύγκρουση με τα διπλωματικά μηνύματα της Ουάσινγκτον προς το Ιράν σχετικά με την αναγκαιότητα μιας πυρηνικής συμφωνίας και την εγκαθίδρυση σταθερότητας στην περιοχή”, δήλωσε ο Αμίρ-Αμπντολαχιάν.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού