Βρετανία-συνέδριο Εργατικών: Στα όρια της διάσπασης το κόμμα, λόγω διαφωνιών για τη στήριξη των απεργιών – Κρας τεστ για τον Κιρ Στάρμερ

Μέλη της αριστερής πτέρυγας των Εργατικών και ηγέτες συνδικαλιστικών οργανώσεων βρίσκονται σε ανοιχτή σύγκρουση με τη δεξιά ηγεσία του κόμματος υπό τον Κιρ Στάρμερ για την υποστήριξη των απεργιών στο συνέδριο που διεξάγεται στο Λίβερπουλ

ηγέτης του αντιπολιτευόμενου κόμματος των Εργατικών στη Βρετανία Κιερ Στάρμερ
Velonastongiaka

Μάχη διεξάγεται στο εσωτερικό του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας καθώς η Λιζ Τρας εξαπολύει νεοφιλελεύθερη επέλαση στην οικονομία και κατά των συνδικάτων.

Μέλη της αριστερής πτέρυγας των Εργατικών και ηγέτες συνδικαλιστικών οργανώσεων βρίσκονται σε ανοιχτή σύγκρουση με τη δεξιά ηγεσία του κόμματος υπό τον Κιρ Στάρμερ για την υποστήριξη των απεργιών στο συνέδριο που διεξάγεται στο Λίβερπουλ.

Η Εργατική αριστερή ομάδα Momentum λέει ότι θέλει να κάνει στη διάσκεψη ένα «δημοψήφισμα για την αλληλεγγύη στους απεργούς εργαζόμενους».

Όμως, ακόμη κι αν εγκρίνουν προτάσεις για υποστήριξη των απεργιών, οι ηγέτες των Εργατικών μπορούν απλώς να επιλέξουν να τις αγνοήσουν.

Η κεντρική ομιλία του Κιρ Στάρμερ θα γίνει την Τρίτη, μία ημέρα πριν το τέλος του συνεδρίου.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού