Η κυβέρνηση έκανε έργο και οι διεθνείς κρίσεις το αμαύρωσαν, διατείνεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

"Οι μεγάλες αλλαγές και βελτιώσεις δεν έγιναν πάντοτε όσο αισθητές θα μπορούσαν, όσο αισθητές θα τους άξιζε γιατί τις θόλωναν συχνά τα μεγάλα προβλήματα που επισώρευσαν οι διεθνείς κρίσεις"

οικονομου
Velonastongiaka

«Τη χρονιά που πέρασε παρά το δυσχερέστατο παγκόσμιο περιβάλλον η Ελλάδα άντεξε στις πιέσεις και μπόρεσε να σημειώσει σημαντικά βήματα προόδου στην οικονομία, στην οργάνωση του κράτους, στην αμυντική και διπλωματική θωράκιση της πατρίδος», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, την πρώτη για το 2023.

«Οι μεγάλες αλλαγές και βελτιώσεις δεν έγιναν πάντοτε όσο αισθητές θα μπορούσαν, όσο αισθητές θα τους άξιζε γιατί τις θόλωναν συχνά τα μεγάλα προβλήματα που επισώρευσαν οι διεθνείς κρίσεις. Όμως όλοι οι Έλληνες ξέρουν και ξέρουν από προσωπική εμπειρία πια ότι οι φόροι μειώθηκαν ραγδαία, ότι προστατεύονται από την ακρίβεια στο ηλεκτρικό ρεύμα, ότι απολαμβάνουν χιλιάδες ψηφιακές ευκολίες στις συναλλαγές τους με το δημόσιο. Ότι το μεταναστευτικό είναι υπό έλεγχο, οι συντάξεις αποδίδονται στην ώρα τους και μάλιστα αυξημένες, ότι η πατρίδα ενισχύεται σημαντικά αμυντικά κι έχει αναβαθμίσει δραστικά το διεθνές της κύρος. Τα αναχώματα που ορθώνουμε για την ανάσχεση των διεθνών κρίσεων αντέχουν τόσο γιατί η κυβέρνησή μας έχει ισχυρή βούληση να προστατεύσει την κοινωνία όσο και γιατί η στήριξη των πολιτών στην κυβέρνηση είναι ουσιαστική», τόνισε. «Και είναι ουσιαστική γιατί μεταξύ κυβέρνησης και κοινωνίας λειτουργεί μια διαλεκτική αλήθειας», πρόσθεσε.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού