Οι απεργίες ταλαιπωρούν τη Βρετανία – Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Σούνακ

Η συνάντηση πραγματοποιείται λίγες μέρες πριν τις επερχόμενες απεργίες των νοσηλευτών που είναι μέλη του σωματείου Βασιλικό Κολλέγιο Νοσηλευτικής στις 18 και 19 Ιανουαρίου 2023

απεργιες βρετανια
Velonastongiaka

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ συναντάται εντός της ημέρας με επικεφαλής της υγείας για να εξομαλύνει το μεγάλο πρόβλημα των καθυστερήσεων στις θεραπείες και τα επείγοντα περιστατικά, μετέδωσε η ΕΡΤ.

Το ονομάζει Φόρουμ Ανάκαμψης του NHS στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Η συνάντηση πραγματοποιείται λίγες μέρες πριν τις επερχόμενες απεργίες των νοσηλευτών που είναι μέλη του σωματείου Βασιλικό Κολλέγιο Νοσηλευτικής στις 18 και 19 Ιανουαρίου 2023.

Επιπλέον τα μέλη του GMB και της UNISON (προσωπικό ασθενοφόρων) απεργούν στις 11 Ιανουαρίου 2023 και τα μέλη της UNISON (προσωπικό ασθενοφόρων) απεργούν στις 23 Ιανουαρίου 2023, με κοινό αίτημα αυξήσεις μισθών απέναντι στον πληθωρισμό.

Σήμερα 7/1/2023 ολοκληρώνεται η πενθήμερη απεργία των σιδηροδρομικών αλλά οι διαδρομές δεν αναμένεται να επανέλθουν στο κανονικό παρά την Δευτέρα.

Ο αντίκτυπος των απεργιών στον σιδηρόδρομο εκτιμάται ότι κόστισε στον τομέα της φιλοξενίας συνολικά 2,5 δισεκατομμύρια λίρες από τότε που ξεκίνησαν οι απεργίες τον περασμένο Ιούνιο, σύμφωνα με το UKHospitality.

Η «εβδομάδα της κόλασης» των απεργιών των σιδηροδρόμων εκτιμάται θα κοστίσει στην οικονομία της πρωτεύουσας περίπου 180 εκατομμύρια λίρες, προειδοποίησαν την Παρασκευή οικονομολόγοι του Σίτι.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού