Με δήλωσή του ο Ν. Ανδρουλάκης αποφεύγει να επαναλάβει τον συμψηφισμό με τον ΣΥΡΙΖΑ, που επιχείρησε χθες το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σχετικά με την υπόθεση Ντογιάκου

Υπενθυμίζεται ότι χθες το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε καταδικαστικό για τον κ. Ντογιάκο σχόλιό του είχε συμπεριλάβει και την εξής φράση:  "Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας φέρει βαριά την ευθύνη για το πλήγμα στους θεσμούς και το Κράτος Δικαίου, επιβεβαιώνοντας καθημερινά πόσο άριστος μιμητής της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπήρξε"top2

Ανδρουλάκης διερευνητικές επαφές
Velonastongiaka

Με δήλωσή του ο Ν. Ανδρουλάκης αποφεύγει να επαναλάβει τον συμψηφισμό με τον ΣΥΡΙΖΑ, που επιχείρησε χθες το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σχετικά με την υπόθεση Ντογιάκου.

“Ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση κακοποιούν βάναυσα τους θεσμούς στον βωμό της συγκάλυψης. Δεν επιτρέπουν σε έναν έντιμο δικαστή, τον κ. Ράμμο, που ηγείται μιας ανεξάρτητης Αρχής, που δημιουργήθηκε για να υπάρχουν θεσμικά αντίβαρα στη δημοκρατία μας, να κάνει τη δουλειά του και να συνεχίσει την έρευνα”, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

“Αυτό συμβαίνει γιατί ο Πρωθυπουργός θέλει να πάει στις επερχόμενες εκλογές, έχοντας τον ελληνικό λαό σε απόλυτο σκοτάδι όσον αφορά τα πραγματικά ευρήματα αυτής της νοσηρής υπόθεσης.

Είπα από την αρχή ότι αυτή η ιστορία με τις υποκλοπές δεν είναι ένα προσωπικό ζήτημα. Είναι ζήτημα δημοκρατίας, είναι ζήτημα που αφορά τους θεσμούς, το κράτος δικαίου, τη διάκριση των εξουσιών. Και πάνω απ΄ όλα αφορά τον αγώνα πολλών γενεών Ελλήνων για να έρθει η δημοκρατία στην πατρίδα μας”, δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης και προσέθεσε: “Δεν θα επιτρέψουμε ως Δημοκρατική Παράταξη να συνεχιστεί αυτή η διολίσθηση, που επιβάλλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη χώρα, εκθέτοντας την διεθνώς”.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε καταδικαστικό για τον κ. Ντογιάκο σχόλιό του είχε συμπεριλάβει και την εξής φράση:  “Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας φέρει βαριά την ευθύνη για το πλήγμα στους θεσμούς και το Κράτος Δικαίου, επιβεβαιώνοντας καθημερινά πόσο άριστος μιμητής της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπήρξε”.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού