Έντονη αντίδραση του ΚΚΕ για την απαγόρευση του κόμματος Κασσιδιάρη

Το ΚΚΕ δεν θα συμφωνήσει σε μια ρύθμιση με απαράδεκτες ουρές που μπορούν να αξιοποιηθούν μελλοντικά για άλλους είδους επιδιώξεις. Ούτε θα συμφωνήσει να ελέγχεται σε κάθε εκλογική μάχη από τον 'Αρειο Πάγο η λειτουργία και η δράση του

Velonastongiaka

«Πάρα πολύ επικίνδυνους δρόμους ανοίγει η ρύθμιση της κυβέρνησης, που έχει διαρρεύσει, για το “κόμμα Κασιδιάρη”», τόνισε ο Γιάννης Γκιόκας, βουλευτής και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3.

Σημείωσε ότι «περιλαμβάνει επικίνδυνες γενικεύσεις και την απαράδεκτη θεωρία των δύο άκρων με βάση την οποία στην ΕΕ έχουν απαγορευτεί Κομμουνιστικά Κόμματα και Κομμουνιστικές Νεολαίες, έχει εμποδιστεί η δράση τους ή η συμμετοχή τους σε εκλογές».

Κατέστησε σαφές ότι «το ΚΚΕ δεν θα συμφωνήσει σε μια ρύθμιση με απαράδεκτες ουρές που μπορούν να αξιοποιηθούν μελλοντικά για άλλους είδους επιδιώξεις. Ούτε θα συμφωνήσει να ελέγχεται σε κάθε εκλογική μάχη από τον ‘Αρειο Πάγο η λειτουργία και η δράση του.

Πρόσθεσε ότι «το ΚΚΕ έχει σταθερό μέτωπο κατά των ναζιστικών εγκληματικών οργανώσεων που δεν έχουν θέση όχι μόνο στη Βουλή, αλλά και στην κοινωνία». Υπογράμμισε ότι «πρώτα και κύρια είναι υπόθεση του λαού και της νεολαίας το ξερίζωμα των φασιστικών μορφωμάτων από τις γειτονιές και τους χώρους δουλειάς».

Ανέφερε ότι «στη ρύθμιση θα πρέπει να προσδιορίζεται σαφώς ο ναζιστικός εγκληματικός χαρακτήρας της Χρυσής Αυγής, των παραφυάδων της και των στελεχών της που έχουν καταδικαστεί».

Διερωτήθηκε τέλος «σε ποιο μύλο ρίχνουν νερό πολιτικές πρακτικές όπως όταν η ΝΔ και άλλα κόμματα χειροκροτούσαν τους φασίστες του Αζόφ στη Βουλή, η εξίσωση του φασισμού με τον κομμουνισμό από στελέχη της κυβέρνησης και το ξέπλυμα της μοναρχίας με αφορμή την κηδεία Γλύξμπουργκ».

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού