Κινητοποίηση των εργαζομένων στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»

Συγκέντρωση στο προαύλιο του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» πραγματοποιούν στις 9πμ οι εργαζόμενοι με απόφαση του συλλόγου εργαζομένων.

Velonastongiaka

Συγκέντρωση στο προαύλιο του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» πραγματοποιούν στις 9πμ οι εργαζόμενοι με απόφαση του συλλόγου εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι με αφορμή την ανάθεση της φύλαξης του νοσοκομείου σε ιδιωτική εταιρεία, ζητούν τη μονιμοποίηση των ΣΟΧ μεταξύ αυτών και εργαζομένων στη φύλαξη και μαζικές προσλήψεις στην Υγεία. Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων (διαβάστε το πλήρες κείμενο): «Σήμερα στο νοσοκομείο Ό Άγιος Σάββας και στο παράρτημα Κ.Η.Ν. εργάζονται 19 άτομα εκ των οποίων οι 4 είναι επικουρικοί εργαζόμενοι που με την τροπολογία που ψηφίστηκε πήραν παράταση εργασίας μέχρι 31/12/2023.

Από τους 15, λοιπόν, φύλακες με ΣΟΧ η πλειοψηφία τους εργάζεται στο νοσοκομείο μας 10 και πλέον χρόνια έχοντας αποκτήσει μια πολύτιμη εμπειρία τόσο στις κτιριακές υποδομές όσο και στην ιδιαιτερότητα των ασθενών του νοσοκομείου, στην λειτουργία και την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.

Οι συνάδελφοι, παρά την χρόνια εμπειρία είναι κολλημένοι στο Μισθολογικό Κλιμάκιο 1 (το κατώτερο δηλαδή), χωρίς καμία προοπτική ανέλιξης με βάση το ισχύον σύστημα».

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού