Περιοδία Δ. Κουτσούμπα στην Πάτρα

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Δημήτρης Κουτσούμπας, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη στο Δημοτικό μέγαρο της πόλης

Κουτσούμπας
Velonastongiaka

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Δημήτρης Κουτσούμπας, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη στο Δημοτικό μέγαρο της πόλης. Ο κ. Πελετίδης υποδέχθηκε τον γγ του ΚΚΕ και με δηλώσεις του τον ευχαρίστησε για την αμέριστη συμπαράσταση του σε όλα τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η πόλη, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι «η συνεργασία και η κοινή προσπάθεια για το καλό του λαού μας θα συνεχιστεί».

Από την πλευρά του ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε ότι «βρισκόμαστε εδώ στην Πάτρα γιατί ακριβώς αυτός ο λαός, αυτός ο κόσμος έχει μία δημοτική αρχή αγωνιστική, με επικεφαλής τον Κώστα τον Πελετίδη ως δήμαρχο που όλα αυτά τα χρόνια διεκδικεί, αγωνίζεται και βρίσκεται στο πλευρό του πατραϊκού λαού».

Χαρακτήρισε υπόδειγμα την Πάτρα σημειώνοντας ότι «πολλοί δήμαρχοι, πολλά δημοτικά συμβούλια που επισκέπτομαι σε όλη τη χώρα, μας λένε ότι η Πάτρα όντως είναι υπόδειγμα και αυτό γίνεται χάρη στην μεγάλη δουλειά, τη συλλογική δράση όλων εδώ στην Πάτρα με επικεφαλής τον Κώστα τον Πελετίδη».

Και πρόσθεσε ότι «η ανανέωση της θητείας του για άλλη μία φορά, ακριβώς θα δείξει ότι αυτή η προσπάθεια πρέπει να ανέβη σε ακόμα ανώτερα επίπεδα». Ο κ. Κουτσούμπας απεύθυνε κάλεσμα εν όψει των επικείμενων εκλογών, για ενίσχυση του ΚΚΕ, σημειώνοντας, ότι μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό στο δρόμο της ριζικής αλλαγής με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό».

Ο κ. Κουτσούμπας ακολούθως είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, ενώ στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στο γήπεδο της ΕΑΠ.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού