Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πού αναμένονται χιονοπτώσεις

Η ΕΜΥ εξέδωσε νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, επικαροποιώντας το προηγούμενο που είναι σε ισχύ, για τα διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας που θα σημειωθούν στη χώρα μέχρι την Τρίτη.

καιρός
Velonastongiaka

Η ΕΜΥ εξέδωσε νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, επικαροποιώντας το προηγούμενο που είναι σε ισχύ, για τα διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας που θα σημειωθούν στη χώρα μέχρι την Τρίτη.

Αναλυτικότερα για σήμερα Σάββατο αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου και την Ήπειρο μέχρι νωρίς το απόγευμα, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο από τις πρώτες πρωινές ώρες και μέχρι το απόγευμα ενώ από το μεσημέρι στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Το βράδυ στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Επίσης αναμένεται να σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο τα 800-1000 μέτρα)

Αύριο Κυριακή αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι και το μεσημέρι στη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από το απόγευμα της Κυριακής στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά.

Τη Δευτέρα (23-01-2023), ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται:

α. στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο έως το βράδυ

β. από το μεσημέρι στη Μακεδονία και τη Θράκη και από το βράδυ τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

2. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και στα ορεινά της της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο τα 800 μέτρα).

Για την Τρίτη προβλέπονται, πρόσκαιρα ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπεται ότι θα εκδηλωθούν στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού