Συρία: Τρεις νεκροί σε επίθεση εναντίον πολιτοφυλάκων φιλικών προς την Τεχεράνη

Οι τρεις άνδρες επιθεωρούσαν τον τόπο όπου οχηματοπομπή φορτηγών που μετέφεραν όπλα από το Ιράν είχε στοχοθετηθεί με μια πρώτη επιδρομή χθες, Κυριακή, το βράδυ, με αποτέλεσμα το θάνατο επτά ανθρώπων

ρωσικος και συριακος στρατος,20 τζιχαντιστές
Velonastongiaka

Τρεις άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους ο αρχηγός μιας φιλοϊρανικής οργάνωσης, σκοτώθηκαν στη διάρκεια σημερινής επίθεσης με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην ανατολική Συρία, όπου μια επιδρομή χθες, Κυριακή, το βράδυ είχε στοιχίσει τη ζωή σε επτά ανθρώπους, ανακοίνωσε συριακή μη κυβερνητική οργάνωση.

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, μη επανδρωμένα αεροσκάφη στοχοθέτησαν σήμερα το πρωί το όχημα του αρχηγού μιας φιλοϊρανικής οργάνωσης σκοτώνοντάς τον μαζί με τους δύο σωματοφύλακές του στην περιφέρεια του Μπουκαμάλ, στα σύνορα με το Ιράκ.

Οι τρεις άνδρες επιθεωρούσαν τον τόπο όπου οχηματοπομπή φορτηγών που μετέφεραν όπλα από το Ιράν είχε στοχοθετηθεί με μια πρώτη επιδρομή χθες, Κυριακή, το βράδυ, με αποτέλεσμα το θάνατο επτά ανθρώπων, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.

“Οι δέκα νεκροί δεν είναι Σύροι”, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο επικεφαλής του Παρατηρητηρίου Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν.

Το Ισραήλ διεξάγει τακτικά επιδρομές στη Συρία με στόχο κυρίως φιλοϊρανικές πολιτοφυλακές, όμως σπάνια αναλαμβάνει την ευθύνη γι’ αυτές.

Ο υπό τις ΗΠΑ διεθνής συνασπισμός κατά των τζιχαντιστών, μέλη του οποίου σταθμεύουν στη Συρία και το Ιράκ, πραγματοποιεί επίσης πλήγματα στη μεθοριακή περιοχή εναντίον φιλοϊρανών μαχητών.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού