Κα ο υπουργός Δικαιοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη αναγνωρίζει τώρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προστάτευσε την πρώτη κατοικία

Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, "τα ψέματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την προστασία της πρώτης κατοικίας κράτησαν μόνο δύο εβδομάδες. Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας "άδειασε" σήμερα πανηγυρικά όλη τη ΝΔ"

Velonastongiaka

Μετά την παραδοχή του Κώστα Τσιάρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διατήρησε την προστασία πρώτης κατοικίας, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν μπορεί άλλο να κρύβεται τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «τα ψέματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την προστασία της πρώτης κατοικίας κράτησαν μόνο δύο εβδομάδες. Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας “άδειασε” σήμερα πανηγυρικά όλη τη ΝΔ.

Ο κ. Τσιάρας παραδέχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας, το οποίο μάλιστα είχε φροντίσει να ισχύει και για έξι μήνες μετά τις εκλογές, μέχρι το τέλος του 2019. Ό,τι δηλαδή είχε πει στις 30 Απριλίου 2020 και ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή».

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογραμμίζει ότι «μετά την παραδοχή Τσιάρα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν μπορεί άλλο να κρύβεται: Η άρση προστασίας της πρώτης κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και αγροτικής γης είναι στρατηγική της επιλογή, όπως στρατηγική της επιλογή είναι οι πλειστηριασμοί και η εξυπηρέτηση των Πάτσηδων».

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού