Έγκλημα Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του Αναγνωστόπουλου η δικηγόρος που τον εκπροσώπησε στο ΜΟΕ

Αναγνωστοπουλος Γλυκά Νερά
Velonastongiaka

Παραιτήθηκε η δικηγόρος Κατερίνα Μαυροειδή που εκπροσώπησε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ενώπιον του Μικτό Ορκωτό Εφετείο στη δίκη για το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η δίκη ξεκίνησε την Δευτέρα και διακόπηκε μετά από αίτημα της συνηγόρου, για τις 28 Μαρτίου. Η κ. Μαυροειδή δήλωσε στο δικαστήριο πώς έλαβε εντολή από τον καταδικασμένο σε ισόβια και επιπλέον 10ετή κάθειρξη για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς και την θανάτωση του κουταβιού της 20χρονης, στις αρχές του Φεβρουαρίου. Με αιτιολογία ότι δεν έχει παραλάβει ακόμη ψηφιακό υλικό που περιλαμβάνεται στην δικογραφία, η συνήγορος αιτήθηκε αναβολή της εκδίκασης, αίτημα που δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο το οποίο αποφάσισε να διακόψει τη δίκη, δίνοντας χρόνο πλέον του ενός μήνα για να προετοιμαστεί η υπεράσπιση του κατηγορούμενου.

Σε γραπτή δήλωση που διένειμε η κ. Μαυροειδή αναφέρει: “Όπως είναι γνωστό είχα αναλάβει την υπεράσπιση του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στο β΄ βαθμό Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών. Πλην όμως, επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω ως συνήγορος υπεράσπισης στην εν λόγω υπόθεση και δηλώνω την παραίτησή μου”.

Πηγή: ΑΠΕ

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού