Μελόνι: Η Ιταλία είναι στο πλευρό του Κιέβου

Σύμφωνα με την Μελόνι, «το σχέδιο του Πούτιν ήταν να παραδοθεί η Ουκρανία και στην συνέχεια να στραφεί, με τις επεκτατικές του βλέψεις, στις άλλες όμορες χώρες, όχι μόνον ευρωπαϊκές»

μελονι
Velonastongiaka

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, σε μήνυμά της για την συμπλήρωση ενός χρόνου από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, μεταξύ των άλλων τόνισε ότι «ο ελεύθερος κόσμος είναι ευγνώμων προς την Ουκρανία και ότι «η Ιταλία είναι στο πλευρό του Κιέβου».

«Πριν από ένα χρόνο η Ρωσική Ομοσπονδία σόκαρε όλο τον πλανήτη, εισβάλλοντας στην Ουκρανία. Στο παρελθόν, η Ρωσία είχε ήδη προχωρήσει σε εισβολές προς γειτονικές χώρες και δεν είχε ποτέ κάνει παρελθόν τις διεκδικήσεις της, σχετικά με εκείνα που αποκαλεί ιστορικά της σύνορα, αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί μια τόσο σοβαρή ενέργεια», πρόσθεσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με την Μελόνι, «το σχέδιο του Πούτιν ήταν να παραδοθεί η Ουκρανία και στην συνέχεια να στραφεί, με τις επεκτατικές του βλέψεις, στις άλλες όμορες χώρες, όχι μόνον ευρωπαϊκές».

«Το σχέδιο αυτό απέτυχε, η Μόσχα αναγκάστηκε να αναμετρηθεί με την ηρωική αντίδραση ενός λαού διατεθειμένου να κάνει τα πάντα προκειμένου να υπερασπίσει την ελευθερία του, με ένα στοιχείο που είναι ισχυρότερο από τα τανκς και τους πυραύλους: την αγάπη για την Πατρίδα του», υπογράμμισε η επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού