Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλουν κόψιμο Πολάκη από τα ψηφοδέλτια – «Όσοι επιβάλλουν προσωπική ατζέντα μένουν εκτός»

Στην Κουμουνδούρου σε αυστηρό τόνο ξεκαθαρίζουν ότι ο Παύλος Πολάκης είχε δηλώσει ότι εφόσον δεν βλέπει στα ψηφοδέλτια τη σύνθεση της αρεσκείας του θα είναι εκτός… Μία εβδομάδα μετά το περιστατικό, επανήλθε με νέα ανάρτηση που έχει μάλιστα χαρακτηριστικά πλατφόρμας, η οποία αμφισβητεί, όπως σημειώνουν, τη στάση του κόμματος και δίνει λαβή για νέες επιθέσεις

Velonastongiaka

Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλουν κόψιμο Παύλου Πολάκη από τα ψηφοδέλτια.

Μπορεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να εκφράζουν με ισότιμο τρόπο τις απόψεις τους στα όργανα και αυτές να γίνονται σεβαστές, ωστόσο είναι δεδομένο ότι οι θέσεις του κόμματος λαμβάνονται πάντα συλλογικά. Αυτό διαμηνύουν από την Κουμουνδούρου ξεκαθαρίζοντας ότι όσοι και όσες διεκδικούν την ψήφο του ελληνικού λαού και είναι υποψήφιοι βουλευτές έχουν την υποχρέωση να εκφράζουν στη δημόσια σφαίρα τις συλλογικές θέσεις και όχι τις προσωπικές τους απόψεις. Ειδικότερα μάλιστα σε μία περίοδο προεκλογική.

Νωρίτερα, νέα ανάρτηση Πολάκη

Η σημερινή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν εκφράζει σε καμία των περιπτώσεων τη συλλογική θέση και στάση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όπως επισημαίνουν πηγές, αφενός στοχοποιεί προσωπικά δημοσιογράφους και δικαστές, κάτι το οποίο δεν εκφράζει τη συλλογική θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφετέρου, βαδίζοντας στον δρόμο των εκλογών, μία τέτοια ενέργεια αποπροσανατολίζει τη συζήτηση από τις ευθύνες του καθεστώτος Μητσοτάκη. Μάλιστα, δίνει λαβές για επιθέσεις εις βάρος του κόμματος σε αυτή την κρίσιμη προεκλογική φάση.

Στην Κουμουνδούρου σε αυστηρό τόνο ξεκαθαρίζουν ότι ο Παύλος Πολάκης είχε δηλώσει ότι εφόσον δεν βλέπει στα ψηφοδέλτια τη σύνθεση της αρεσκείας του θα είναι εκτός… Μία εβδομάδα μετά το περιστατικό, επανήλθε με νέα ανάρτηση που έχει μάλιστα χαρακτηριστικά πλατφόρμας, η οποία αμφισβητεί, όπως σημειώνουν, τη στάση του κόμματος και δίνει λαβή για νέες επιθέσεις. Έχει άραγε αποφασίσει ο ίδιος να είναι εκτός ψηφοδελτίων και επιχειρεί «ηρωική έξοδο»; Μένει εν τέλει εκτός ψηφοδελτίων, επειδή αμφισβητεί το ψηφοδέλτιο ή επειδή αμφισβητεί συνολικά τη πολιτική κατεύθυνση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ; Το ζήτημα δεν είναι λένε στην Αξιωματική Αντιπολίτευση να εξετασθούν γενικώς προθέσεις. Οι επιλογές του καθενός κρίνονται από τη συλλογικότητα. Γι’ αυτόν τον λόγο ξεκαθαρίζουν το κόμμα οφείλει συλλογικά να προστατευθεί σε μια τόσο δύσκολη περίοδο. Το πρόγραμμα και η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εγκρίνονται από τα συνέδριά του, όπως και οι αρχές της λειτουργίας του που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία και συλλογικότητα. Σκοπός του κάθε μέλους, πολλώ δε μάλλον των στελεχών πρέπει να είναι η υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του κόμματος. Εφόσον λοιπόν, υπάρχουν στελέχη που επιδιώκουν να χαράζουν αυτόνομη πολιτική, να διαμορφώνουν με τους δικούς τους όρους τα ψηφοδέλτια και να επιβάλλουν την προσωπική τους ατζέντα αγνοώντας τις αρχές και τις πολιτικές κατευθύνσεις του κόμματος, θέτουν λένε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, συνειδητά εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης.

Η επίμαχη νέα ανάρτηση Πολάκη:

“ΤΟ «ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ»…..(φωτο 1-2-3-4)
1 2 3 4
Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!
Νομιζω κατάλαβαν οι περισσότεροι πλέον αυτά που φωνάζω από το 2016 …..
-Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων του Νόμου Παππα που κατάργησε η ΝΔ.Τέρμα στις Λίστες ΠΕΤΣΑ,τα λεφτά πίσω!!
-Εθελουσία στους δικαστές άνω των 60 ,δεύτερη σχολή δικαστων με παραγωγή 500 δικαστών το χρόνο για τα πρώτα 4 χρόνια ,ενοποίηση προανάκρισης με κυρια ανάκριση για υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος ,όπως και μέγιστη αναβολή ενός μηνός σε κάθε βαθμό εκδίκασης για αυτές τις υποθέσεις.
-Κατάργηση ΑΑΔΕ από ανεξάρτητη αρχή ,ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΛΗ και επαναφορά της είσπραξης των φόρων στο Υπουργείο Οικονομικων και στις εφορείες!
-ΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ τουλάχιστον μια από τις 4 συστημικές Τραπεζες ,με καταργηση του ΤΧΣ και πέρασμα των μετοχών του στο Υπουργείο Οικονομικων !
Καταργηση πτωχευτικού Μητσοτακη,νέος νόμος Κατσέλη με προστασία της πρώτης κατοικίας και ρύθμιση εξόφλησης με δόσεις που αντέχουν οι δανειολήπτες ,με μετατροπή των κόκκινων δανείων σε ΧΡΕΩΛΥΤΙΚΑ
Όχι στις διαγραφές των δανείων των μεγαλομπαταχτσηδων και μεγαλοοφειλετων (εφοπλιστές δάνεια ΜΜΕ οπως πρώτο Φλεμα κλπλκλπ)
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ/ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ!!
ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!
Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού