Υπογράφτηκε εμπορική συμφωνία Τουρκίας-Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Μιλώντας στην Κωνσταντινούπολη πριν από συνέντευξη τύπου στο Άμπου Ντάμπι, ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι η Συμφωνία Περιεκτικής Οικονομικής Εταιρικής Σχέσης (CEPA) θα μεταφέρει τις οικονομικές και εμπορικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών σε νέο επίπεδο

ερντογαν εμβολιο
Velonastongiaka

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Τουρκία υπέγραψαν συμφωνία στο Άμπου Ντάμπι την Παρασκευή, η οποία στοχεύει να αυξήσει το εμπόριο μεταξύ των δύο χωρών στα 40 δισ. δολάρια την επόμενη πενταετία, σύμφωνα με προβλέψεις των ΗΑΕ.

Μιλώντας στην Κωνσταντινούπολη πριν από συνέντευξη τύπου στο Άμπου Ντάμπι, ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι η Συμφωνία Περιεκτικής Οικονομικής Εταιρικής Σχέσης (CEPA) θα μεταφέρει τις οικονομικές και εμπορικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών σε νέο επίπεδο.

Τα ΗΑΕ ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με την Τουρκία για την υπογραφή διμερούς εμπορικής συμφωνίας πέρυσι μετά από την αναθέρμανση των σχέσεων των δύο χωρών που ακολούθησε την επίσκεψη του προέδρου των Η.Α.Ε., Μοχάμεντ μπιν Ζαγιέντ, στην Τουρκία το 2021, κατά την οποία τα Η.Α.Ε. δημιούργησαν επενδυτικό ταμείο ύψους 10 δισ. δολαρίων.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού