ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Σε διαγωνισμό κυνισμού και ανευθυνότητας επιδίδονται υπουργοί και στελέχη της ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ
Velonastongiaka

Για κυβερνητική ανευθυνότητα κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και προσθέτει ότι οι πολίτες απαιτούν ειλικρίνεια.

«Την ώρα που η κοινωνία ζητά απαντήσεις για την τραγωδία στα Τέμπη οι υπουργοί και τα στελέχη της ΝΔ κάνουν διαγωνισμό κυνισμού και ανευθυνότητας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και εξηγεί: «Την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι αν ο κ. Καραμανλής έλεγε ότι υπάρχει θέμα ασφάλειας στα τρένα, δεν θα έμπαινε κανείς. Χθες ο κ. Ρωμανός ότι «έχουμε βαρεθεί να λέμε συλλυπητήρια». Σήμερα, η κ. Βούλτεψη δήλωσε ότι και η ίδια έχει την ευθύνη των ασυνόδευτων ανήλικων, αλλά όταν λέει ότι είναι ασφαλή “κάνει τον σταυρό της”».

Συνεχίζοντας ρωτά: «Αλήθεια, πόση ασφάλεια μπορούν να αισθάνονται οι πολίτες όταν η τύχη τους εξαρτάται από το αν “κάνουν τον σταυρό τους” οι υπουργοί;». Κλείνοντας αναφέρει: «Η φράση των ημερών που μας στοιχειώνει όλους “πάμε κι όπου βγει” δεν θα μπορούσε να αποτυπώσει καλύτερα την κυβερνητική ανευθυνότητα. Οι πολίτες ζητούν απαντήσεις και απαιτούν ειλικρίνεια. Ως εδώ με την ανευθυνότητα και την υποκρισία».

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού