ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης εκτός από το νερό ανοίγει τον δρόμο για την ιδιωτικοποίηση διαχείρισης απορριμμάτων

"Σε ένα νομοσχέδιο που περιλαμβάνει φωτογραφικές διατάξεις, ρουσφέτια και ρυθμίσεις που υποβαθμίζουν τις ενεργειακές κοινότητες και το ελληνικό φυσικό περιβάλλον, μεταφέρει την εποπτεία των υπηρεσιών ύδρευσης, αποχέτευσης και άρδευσης στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας"

Predator, ΣΥΡΙΖΑ
Velonastongiaka

Λίγο πριν την πτώση του ο κ. Μητσοτάκης ανοίγει τον δρόμο για την ιδιωτικοποίηση ΚΑΙ του νερού και της διαχείρισης απορριμμάτων, υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος.

Οπως υπογραμμίζει, «σε ένα νομοσχέδιο που περιλαμβάνει φωτογραφικές διατάξεις, ρουσφέτια και ρυθμίσεις που υποβαθμίζουν τις ενεργειακές κοινότητες και το ελληνικό φυσικό περιβάλλον, μεταφέρει την εποπτεία των υπηρεσιών ύδρευσης, αποχέτευσης και άρδευσης στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

Δίνει το τελειωτικό χτύπημα στα δημόσια αγαθά μετά την ιδιωτικοποίηση στα δίκτυα ενέργειας και τη ΔEΗ. Ο κ. Μητσοτάκης αδιαφορεί για τα νέα κόστη που θα βαρύνουν πολίτες και επιχειρήσεις και χαρίζει κέρδη σε λίγους, κόντρα σε όσα προβλέπει το Συμβούλιο της Επικρατείας για τον δημόσιο χαρακτήρα της διαχείρισης νερού.

Για αυτό, το νομοσχέδιο πρέπει να αποσυρθεί ολόκληρο».

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού