Ποιές θα είναι οι επόμενες κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Μέχρι το Πάσχα θα πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα κεντρική εκδήλωση για το ιδιωτικό χρέος και την προστασία της πρώτης κατοικίας, ενώ θα ολοκληρωθεί και το σύνολο των ψηφοδελτίων

Velonastongiaka

Για πανικό στη διαχείριση των δημοσκοπικών ευρημάτων από το Μέγαρο Μαξίμου, αναφέρουν στελέχη της ηγεσίας του κόμματος της αξωματικής αντιπολίτευσης, όπως μεταδίδει η ΑΥΓΗ, στηλιτεύοντας το γεγονός των συνεχών αλλαγών ως προς τη γραμμή που ακολουθεί η κυβέρνηση στη διαχείριση της υπόθεσης των Τεμπών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το επόμενο διάστημα αναμένεται, πέρα από τις ανοιχτές εκδηλώσεις, οι οποίες είχαν «παγώσει» λόγω του τραγικού δυστυχήματος, να ξεκινήσουν εκ νέου οι περιοδείες των στελεχών και να ενταθούν οι δημόσιες παρεμβάσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζεται μια κεντρική παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με θέμα τη συνολική λειτουργία του κράτους και των θεσμών, με βασικό στόχο την ανάδειξη της εναλλακτικής πρότασης του κόμματος στη βάση της δημοκρατικής εμβάθυνσης, της διαφάνειας και της λογοδοσίας. «Το έλλειμμα εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στο κράτος και στους θεσμούς εκδηλώνεται με τον πιο εμφατικό τρόπο, ειδικότερα μετά το τραγικό συμβάν» αναφέρουν πηγές από την ηγεσία του κόμματος, σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. έχει την ευθύνη να αποκαταστήσει τις σχέσεις εμπιστοσύνης των πολιτών που έχουν διαρραγεί προβάλλοντας έναν άλλον δρόμο από αυτόν της κυβέρνησης.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, προσθετει μεταξυ άλλων η ΑΥΓΗ, εντάσσονται τα ζητήματα που αφορούν τόσο τη λειτουργία της Δικαιοσύνης όσο και της ασφάλειας. Είναι χαρακτηριστικό ότι, ενώ η κυβέρνηση επένδυσε στο δόγμα νόμος και τάξη, εντέλει, σημειώνουν οι ίδιες πηγές, απέδειξε ότι μόνο της μέλημα είναι η διαρκής στοχοποίηση της νέας γενιάς. Παράλληλα, μέχρι το Πάσχα θα πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα κεντρική εκδήλωση για το ιδιωτικό χρέος και την προστασία της πρώτης κατοικίας, ενώ θα ολοκληρωθεί και το σύνολο των ψηφοδελτίων.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού