Τραμπ: Ο πόλεμος στην Ουκρανία πρέπει να σταματήσει

Ο Ντόναλντ Τραμπ πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι η Ουκρανία μπορεί να καταστραφεί σε ενάμιση χρόνο, εάν δεν επιλυθεί η σύγκρουση

Velonastongiaka

Ο πόλεμος στην Ουκρανία «πρέπει να τελειώσει αμέσως», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, επαναλαμβάνοντας τη θέση του ότι είναι έτοιμος να δώσει λύση σε μόλις 24 ώρες.

Ο Ντόναλντ Τραμπ πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι η Ουκρανία μπορεί να καταστραφεί σε ενάμιση χρόνο, εάν δεν επιλυθεί η σύγκρουση.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να συμβεί σε αυτό το διάστημα. Η ουσία είναι ότι ο πόλεμος πρέπει να σταματήσει, γιατί η Ουκρανία καταστρέφεται», τόνισε ο Τραμπ.

Υπαινίχθηκε ότι η ουκρανική κρίση «μπορεί να μην επιλυθεί πριν από τις εκλογές» για τον Αμερικανό πρόεδρο το 2024 και η πολιτική της κυβέρνησης του σημερινού Αμερικανού ηγέτη Τζο Μπάιντεν απειλεί τον «Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο».

«Είναι απίστευτο ότι (στην εξουσία) έχουμε ανθρώπους που δεν ξέρουν τι κάνουν. Ωστόσο, εάν (η σύγκρουση) δεν επιλυθεί, θα το λύσω μόνος μου – σε 24 ώρες με τον (Βλαντιμίρ) Πούτιν και (Βλαντιμίρ) Ζελένσκι.

Θα είναι πολύ απλές η διαπραγματεύσεις, αλλά δεν θα αποκαλύψω από τι θα αποτελούνται, γιατί τότε δεν θα μπορέσω να πραγματοποιήσω το σχέδιό μου. Τότε, δεν θα λειτουργήσει ποτέ», είπε ο Τραμπ σε συνέντευξή του στο Fox News.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού