Μάθιου ΜακΚόναχι: Θα πρωταγωνιστήσει σε spin-off της σειράς «Yellowstone»

Velonastongiaka

Εδώ και εβδομάδες κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο Μάθιου ΜακΚόναχι ήταν έτοιμος να εισέλθει στο σύμπαν του «Yellowstone» και τώρα υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση.

Σε συνέντευξή του στο THR, ο επικεφαλής της Paramount Media Networks, Κρις ΜακΚάρθι επιβεβαίωσε ότι ο Μάθιου ΜακΚόναχι είναι όντως έτοιμος για ένα spin-off, αν και δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ένα στοιχείο που αποκάλυψε, όμως είναι ότι η spin-off σειρά θα προχωρήσει, ανεξάρτητα από το αν ο Κέβιν Κόστνερ θα επιστρέψει ως Τζον Ντάτον, πατριάρχης στο «Yellowstone» για το υπόλοιπο της πέμπτης σεζόν της σειράς.

Υπήρξαν αναφορές ότι ο Κόστνερ δεν θα επιστρέψει για την επόμενη σεζόν της δημοφιλούς σειράς.

Αρχικά, όταν άρχισαν οι εικασίες για τη συμμετοχή του ΜακΚόναχι στο «Yellowstone», αναφέρθηκε ότι θα μπορούσε να αναλάβει ρόλο ως αντικαταστάτης του Κόστνερ, ο οποίος, σύμφωνα με φήμες, δεν ήταν ικανοποιημένος με το πρόγραμμα των γυρισμάτων της σειράς.

Ο Κέβιν Κόστνερ είναι ένα μεγάλο μέρος του Yellowstone και ελπίζουμε ότι αυτό θα ισχύει για πολύ καιρό ακόμα. Χάρη στο λαμπρό μυαλό του Τέιλορ Σέρινταν εργαζόμαστε για να επεκτείνουμε τη σειρά αυτού του απίστευτου κόσμου που έχει δημιουργήσει. Ο Μάθιου ΜακΚόναχι είναι εκπληκτικό ταλέντο με το οποίο θα θέλαμε να συνεργαστούμε» ανέφερε ανακοίνωση της Paramount τον Φεβρουάριο.

Απαντώντας σε ερωτήσεις για το Κέβιν Κόστνερ ο Κρις ΜακΚάρθι είπε ότι η σειρά «δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα χωρίς τον Κέβιν και ελπίζουμε ότι θα παραμείνει για πολύ ακόμη σε αυτή».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού