Ανδρουλάκης-Κοζάνη: Δεν θέλουν να συνεργαστούν, υποβλέπουν το ΠΑΣΟΚ

Η γενιά που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ και η γενιά που μεγάλωσε το ΠΑΣΟΚ και η γενιά μου, που θα αναγεννήσει το ΠΑΣΟΚ. Το μεγάλο Κίνημα του Ανδρέα Παπανδρέου

Velonastongiaka

ΑνδρουλάκηςΕκλογές 2023: «Έχουμε χρέος στις 21 Μαΐου, με ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, να σημάνουμε το άδοξο τέλος αυτών των δύο κλειστών συστημάτων εξουσίας. Αυτών που αλλάζουν τα προεκλογικά διλήμματα σαν τα πουκάμισα», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην κεντρική ομιλία του στην Κοζάνη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να δώσουν με την ψήφο τους μήνυμα αλλαγής, απέναντι στην τακτική της ΝΔ και τους ΣΥΡΙΖΑ. «Τη μία θέλουν αυτοδυναμία, την άλλη θέλουν κυβέρνηση με ψήφο ανοχής, την άλλη με τον Βαρουφάκη, την άλλη καταγγέλλουν τον Βαρουφάκη, την άλλη λένε: “Έλα, ΠΑΣΟΚ, να συνεργαστούμε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε σε τρεις μέρες προγραμματική σύγκλιση”. Άρα τι θέλετε; Το μόνο που θέλουν είναι όχι να συνεργαστούν με το ΠΑΣΟΚ, αλλά να τελειώσουν το ΠΑΣΟΚ. Δεν θέλουν τη συνεργασία μας. Τις ψήφους σας θέλουν, για να συνεχίσουν τα αμετανόητα παιχνίδια τους. Γι’ αυτό δώστε μήνυμα αλλαγής. Η δημοκρατική παράταξη επανήλθε ως πρωταγωνιστής για να κλείσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις πρακτικές του μίσους, της διχόνοιας και της απαξίωσης», είπε χαρακτηριστικά.

«Η μόνη σκοτούρα τους είναι η καρέκλα… Ο αγώνας δεν είναι να βγάλουμε μόνο έδρα στην Κοζάνη ή να πάμε σ’ ένα ισχυρό διψήφιο. Ο πραγματικός αγώνας, το χρέος της καθεμίας και του καθένα από σας είναι στις 21 Μαΐου το σπίτι κάθε δημοκράτη, κάθε προοδευτικού Έλληνα να ξαναγίνει μεγάλο και να αγκαλιάσει τις πραγματικές αγωνίες και να δώσει πραγματικές ελπίδες σε όλες τις γενιές… Και χαίρομαι που σήμερα εδώ είναι όλες οι γενιές. Και η γενιά που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ και η γενιά που μεγάλωσε το ΠΑΣΟΚ και η γενιά μου, που θα αναγεννήσει το ΠΑΣΟΚ. Το μεγάλο Κίνημα του Ανδρέα Παπανδρέου».

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού