Σκέρτσος: Ο κ. Ανδρουλάκης “μας λέει θέλω να είμαι και πλούσιος και όμορφος και υγιής…”

"Σοσιαλ-αοριστίες" οι αναφορές του κ. Ανδρουλάκη

Σκέρτσος
Velonastongiaka

«Με το πρόγραμμα που παρουσίασε ο πρωθυπουργός πριν από δέκα ημέρες δείξαμε τη φιλοδοξία μας για την Ελλάδα του 2030. Μια Ελλάδα πιο παραγωγική, πιο κοινωνική, πράσινη και ψηφιακή, δίκαιη και εντέλει μια Ελλάδα πιο ισχυρή» είπε ο υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος, μεταξυ άλλων στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Μεταξύ άλλων πρόσθεσε: Είναι τουλάχιστον αστείο, αν όχι προκλητικό, ο ΣΥΡΙΖΑ να μας εγκαλεί για «παροχολογία» όταν το συνολικό κόστος των υποσχέσεων του για την τετραετία, φτάνει στα 83 δισ. ευρώ. Ξεκίνησε με 11,5 δισ. ευρώ ετησίως -συνολικά 46 δισ. ευρώ στην τετραετία και έφτασε τα 83 δισ. Και κάθε ημέρα που περνάει προσθέτει κι άλλα, με τη βεβαιότητα ότι δεν θα κληθεί να τα εφαρμόσει. Ωστόσο καλό είναι να γνωρίζουν οι πολίτες ότι πρόκειται για ένα προχειρογράφημα, μια συνταγή από τα παλιά που μας οδηγεί εκ νέου στα βράχια, σε νέα εποπτεία, ακόμη και χωρίς τη «Δήμητρα» του κ. Βαρουφάκη και τις σοσιαλ-αοριστίες του κ. Ανδρουλάκη.

Ειλικρινά μεταξύ των δυο δεν γνωρίζω τι είναι πιο επικίνδυνο σήμερα; Να υπόσχεσαι με θράσος ένα ανεφάρμοστο πρόγραμμα ή να μιλάς σαν να συμμετέχεις σε πολιτικά καλλιστεία χωρίς να γίνεσαι συγκεκριμένος; Διότι από τη μια πλευρά έχουμε τη Θεσσαλονίκη Νο2 του κ. Τσίπρα και από την άλλη έχουμε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη που πρακτικά μας λέει κάτι σαν «θέλω να είμαι και πλούσιος και όμορφος και υγιής αλλά δεν σας λέω ούτε πως ούτε με ποιους θα το πετύχω».

Και συνέχισε: Το να μιλάει ο κ. Τσίπρας για τους συνταξιούχους, τη στιγμή που έφερε το νόμο Κατρούγκαλου και επέβαλε 17 περικοπές στις συντάξεις, επειδή έδωσε ένα επίδομα 500 ευρώ προεκλογικά το 2019, τη στιγμή που δίνουμε πραγματικές και μόνιμες αυξήσεις πάει πολύ….

«Πιστεύουμε ότι η μόνη βιώσιμη λύση είναι η αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Από εκεί και πέρα θα σεβαστούμε το αποτέλεσμα της κάλπης και την εντολή, που θα δώσουν οι πολίτες», επανέλαβε στη συνέχεια ο Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, ‘Ακης Σκέρτσος απαντώντας σε ερωτήσεις

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού