Βελόπουλος: Τα μέτρα του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορούν να ανακουφίσουν τους πολίτες

«Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι είναι σε πανικό. Σε πανικό, και προσπαθεί να εξαγοράσει την ψήφο του ελληνικού λαού. Θα πάρει το μήνυμά του στις 21 Μαΐου. Θα ανήκει πλέον στην ιστορία και το παρελθόν»

Velonastongiaka

Εκλογές 2023: Τα μέτρα τα οποία παρουσίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν μπορούν να ανακουφίσουν τους πολίτες», υποστηρίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Είναι να απορεί κανείς με όλες αυτές τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, που αποδεικνύουν ότι ούτε σχέδιο έχει ούτε πρόγραμμα. Στον πανικό ανακοινώνει μέτρα που δεν μπορούν να ανακουφίσουν έτσι κι αλλιώς την οικονομία, αλλά και τους πολίτες.

Όταν ανακοινώνεις μείωση ΕΝΦΙΑ, αρκεί να ασφαλίσεις το σπίτι σου με 300, 400, 500 ευρώ, για να κερδίζουν οι ασφαλιστικές, ενώ δεν κερδίζει ο πολίτης, είναι δώρο άδωρο. Όταν δίνεις επιδόματα σε νέα παιδιά για να εξαγοράσεις, δυστυχώς, την ψήφο τους λίγο πριν από τις εκλογές, που δεν φτάνουν ούτε για τρεις ημέρες ταξίδι, σημαίνει ότι απλά πας να υποκλέψεις ψήφους», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Βελόπουλος και καταλήγει:

«Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι είναι σε πανικό. Σε πανικό, και προσπαθεί να εξαγοράσει την ψήφο του ελληνικού λαού. Θα πάρει το μήνυμά του στις 21 Μαΐου. Θα ανήκει πλέον στην ιστορία και το παρελθόν».

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού