ΣΥΡΙΖΑ: Κεραυνοί υποψήφιας της ΝΔ κατά Μητσοτάκη για τα καύσιμα-Να απαντήσει ποιους καλύπτει και γιατί δεν μειώνει τους φόρους

ΣΥΡΙΖΑ
Velonastongiaka

«Η άρνηση του κ. Μητσοτάκη να μειώσει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα έχει κάνει έξαλλους μέχρι και τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματός του», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με αφορμή σημερινές δηλώσεις υποψήφιας της ΝΔ σε τηλεοπτική παρουσία της στον ΑΝΤ1.

Ειδικότερα αναφέρει ότι «η κ. Μαρία Ζάγκα, υποψήφια στον Νότιο Τομέα Αθηνών με τη ΝΔ και πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής, εξαπέλυσε σήμερα κεραυνούς κατά του κ. Μητσοτάκη μιλώντας για “επίσημο παρακράτος” στα καύσιμα που κερδίζει από τους υψηλούς έμμεσους φόρους. Κάλεσε μάλιστα τον κ. Μητσοτάκη να την βγάλει από τα ψηφοδέλτια, αν δεν την πιστεύει».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να σταματήσει να κρύβεται και οφείλει να απαντήσει. Ποιο είναι το “παρακράτος” στα καύσιμα που κερδίζει από την πολιτική του, όπως καταγγέλλει η υποψήφιά του; Γιατί το ανέχεται επιμένοντας να μην μειώνει τους έμμεσους φόρους;».

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογραμμίζει ότι έχει δεσμευτεί πως «την πρώτη ημέρα της προοδευτικής κυβέρνησης με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου θα μειωθεί ο ΕΦΚ στα καύσιμα στα κατώτερα επιτρεπτά επίπεδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα μειωθεί ο ΦΠΑ στα τρόφιμα και θα μηδενιστεί σε βασικά είδη ανάγκης».

«Στις 21 Μαΐου λέμε “Ως εδώ” στο παρακράτος. Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για μείωση τιμών και ανάσα στην κοινωνία», αναφέρει καταληκτικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού