Τουρκία-εκλογές: Ο τρίτος εναπομένον υποψήφιος για την προεδρία, Σ. Ογάν, ζητά υπουργείο για να στηρίξει Ερντογάν ή Κιλιτσντάρογλου

Μιλώντας στο κανάλι της δημοσιογράφου Μπαχάρ Φεϊζάν στο YouTube, ο Ογάν είπε: "Η μεγαλύτερη έκπληξη αυτών των εκλογών θα ήταν να περάσουμε στον δεύτερο γύρο. Αλλά εξίσου μεγάλη έκπληξη είναι το ότι μπορούμε να διαμορφώσουμε το αποτέλεσμα του δευτέρου γύρου"

ογαν
Velonastongiaka

Χωρίς καμία περιστροφή όπως δεκάδες άλλοι πριν από αυτόν, ο Σινάν Ογάν, ο τρίτος, μετά και από την αποχώρηση του Μουχαρέμ Ιντζέ, υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας, μίλησε λίγες ώρες προτού να ανοίξουν οι κάλπες και με απόλυτη κυνικότητα ζήτησε υπουργείο για να παραιτηθεί υπέρ κάποιου εκ των Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ή Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Μιλώντας στο κανάλι της δημοσιογράφου Μπαχάρ Φεϊζάν στο YouTube, ο Ογάν είπε: “Η μεγαλύτερη έκπληξη αυτών των εκλογών θα ήταν να περάσουμε στον δεύτερο γύρο. Αλλά εξίσου μεγάλη έκπληξη είναι το ότι μπορούμε να διαμορφώσουμε το αποτέλεσμα του δευτέρου γύρου”.

Συνεχίζοντας, ο Ογάν τόνισε ότι θα μιλήσει με τους συνεργάτες του και με αυτούς που τον ψήφισαν και “θα συζητήσουμε τα αιτήματά μας, με τα κόμματα που θα καθίσουν μαζί μας στο τραπέζι”.

“Αρχή μας είναι η αποστασιοποίηση από την τρομοκρατία”, είπε ο Ογάν, αναφερόμενος στο ΡΚΚ και είπε ότι “θα προβάλουμε απαιτήσεις, όπως υπουργεία. Αν συμφωνήσουμε θα είμαστε στην κυβέρνηση”.

Πηγή: capital.gr

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού