Αχτσιόγλου: Με πρόγραμμα ρεαλιστικό και κοστολογημένο ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα διεκδικήσει στις 21 Μαΐου την ψήφο των πολιτών

Η Ε. Αχτσιόγλου ξεδιπλώνει τον οδικό χάρτη της προοδευτικής κυβέρνησης, ενώ κατηγορεί το Μέγαρο Μαξίμου για εκστρατεία συκοφαντίας και αποπροσανατολισμού

Αχτσιόγλου
Velonastongiaka

Εκλογές 2023: Με πρόγραμμα ρεαλιστικό και κοστολογημένο ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα διεκδικήσει στις 21 Μαΐου την ψήφο των πολιτών, αναφέρει η Έφη Αχτσιόγλου στην ΑΥΓΗ της Κυριακής, υποστηρίζοντας πως «οι πολίτες θέλουν και έχουν ανάγκη την πολιτική αλλαγή».

Η Ε. Αχτσιόγλου ξεδιπλώνει τον οδικό χάρτη της προοδευτικής κυβέρνησης, ενώ κατηγορεί το Μέγαρο Μαξίμου για εκστρατεία συκοφαντίας και αποπροσανατολισμού. Επισημαίνει δε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στηρίζεται στην αύξηση των εσόδων από τη φορολόγηση των υπερκερδών και των υψηλών μερισμάτων και στον προσανατολισμό των δαπανών στη λήψη μέτρων κατά της ακρίβειας και στην τόνωση του εισοδήματος. Την ίδια ώρα, ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για το μοντέλο άσκησης εξουσίας που ακολουθεί και τις επιδόσεις της στη διαχείριση τόσο των αλλεπάλληλων κρίσεων όσο όμως και στην υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Παράλληλα, μιλά για τον ρόλο της νέας γενιάς στην πολιτική ζωή υποστηρίζοντας ότι ζητούμενο για τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι να δώσει χώρο και να ακούσει τα αιτήματα και τις ανησυχίες των νέων ανθρώπων. Ιδιαίτερη αναφορά κάνει στο γεγονός ότι η ελληνική κοινωνία παραμένει ανδροκρατούμενη και σεξιστική, θέτοντας επί τάπητος τις αναγκαίες αλλαγές που πρέπει να γίνουν τόσο σε θεσμικό επίπεδο όσο όμως και σε επίπεδο νοοτροπιών.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού