Καλογήρου: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης των υποκλοπών δεν νομιμοποιείται να ζητά σεβασμό στη Δικαιοσύνη

Velonastongiaka

“Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει δικαίωμα να θέτει ζήτημα σεβασμού του ΣΥΡΙΖΑ στη Δικαιοσύνη και το κράτος Δικαίου”, τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Μιχάλης Καλογήρου, μιλώντας στην “ΕΡΤ1”, κληθείς να σχολιάσει τη σχετική χθεσινή αποστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

“Ο πρωθυπουργός των υποκλοπών, ο οποίος φέρει την πολιτική ευθύνη για την καταρράκωση του κράτους Δικαίου στη χώρα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, που δεν δίστασε να στοχοποιήσει τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ όταν ο τελευταίος διερευνούσε το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, δεν νομιμοποιείται να κάνει τέτοια σχόλια”, υπογράμμισε ο Μιχάλης Καλογήρου.

“Δεν νομιμοποιείται να κάνει τέτοια σχόλια πρωθυπουργός που, επί δικής του θητείας, ο Άρειος Πάγος – με την επιλογή που η δική του κυβέρνηση έκανε σε επίπεδο εισαγγελέα και προέδρου – εξέδωσε απόφαση για τα κόκκινα δάνεια σε 9 μέρες, τη στιγμή που οι πολίτες ταλαιπωρούνται για χρόνια αναμένοντας μια δικαστική απόφαση”, πρόσθεσε.

“Ακόμα, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ήταν εκείνος που αποφάσισε να παρεμποδίσει την έρευνα της ΑΔΑΕ για το σκάνδαλο των υποκλοπών, ενώ συνολικά η έρευνα για την υπόθεση κωλυσιεργεί. Από τον Αύγουστο που ξεκίνησε η υπόθεση δεν έχει κληθεί κανένας ύποπτος, μια υπόθεση για την οποία πρόσφατα και ο κ. Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι είναι σκάνδαλο, ενώ στην αρχή μας έλεγε ότι η επισύνδεση από την ΕΥΠ ήταν λάθος, αλλά νόμιμη”, δήλωσε.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού