Θα διώξω όλους τους πρόσφυγες όταν γίνω πρόεδρος, υπόσχεται ο Κιλιτσντάρογλου

Χρησιμοποίησε πολύ σκληρή γλώσσα κατά των προσφύγων. «Θα διώξω όλους τους πρόσφυγες την επομένη που θα γίνω πρόεδρος»

Velonastongiaka

Τις δυνάμεις τους, ενόψει της δεύτερης και τελικής εκλογικής μάχης στην Τουρκία, στις 28 Μαΐου, ανασυντάσσουν Ταγίπ Ερντογάν και Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. Η αντιπολίτευση χαράσσει νέα στρατηγική για να κλείσει τη διαφορά από τον Τούρκο πρόεδρο, ο οποίος δεν εξασφάλισε τη νίκη από τον πρώτο γύρο μόνο για μισή ποσοστιαία μονάδα, σύμφωνα με την Ε΅ΡΤ.

Από πλευράς του, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου προχώρησε σε νέες δηλώσεις από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Εμφανίστηκε ένας παντελώς διαφορετικός Κιλιτσντάρογλου, πολύ επιθετικός, σκληρός και επιτέθηκε κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με προσωπικές αναφορές. Είπε ότι θα περίμενε να έχει έναν πιο θαρραλέο αντίπαλο απέναντί του στις εκλογές, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αυτή κάνει τις παρατυπίες στην εκλογική διαδικασία.

Αντέστρεψε τις κατηγορίες ότι συνεργάζεται με το ΡΚΚ και έχει επαφές με την τρομοκρατία, λέγοντας ότι ο Ερντογάν ήταν αυτός που έκατσε στο ίδιο τραπέζι με το ΡΚΚ. Τον κατηγόρησε επίσης ότι οι Γκιουλενιστές ήταν συνομιλητές του το προηγούμενο διάστημα και συνωμοτούσαν κατά των Ενόπλων Δυνάμεων.

Χρησιμοποίησε πολύ σκληρή γλώσσα κατά των προσφύγων. «Θα διώξω όλους τους πρόσφυγες την επομένη που θα γίνω πρόεδρος», είπε χαρακτηριστικά. «Εγώ δεν έκλεψα ποτέ. Θα βγάλω τα μάτια όσων έκλεψαν δημόσιο χρήμα», είπε και κάλεσε όσους αγαπούν την πατρίδα να πάνε την Κυριακή να ψηφίσουν. Συνέδεσε επίσης την κυβέρνηση με τους βαρόνους των ναρκωτικών.

Αναλυτικά, στο μανιφέστο του ο Κιλιτσντάρογλου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Από εδώ απευθύνομαι σε όλους. Αυτή την πατρίδα δεν την βρήκαμε στον δρόμο. Δεν θα παραδώσουμε τη χώρα μας στη λογική που έβαλε στη χώρα 10 εκατομμύρια παράνομους πρόσφυγες και μετανάστες. Δεν θα παραδώσουμε την πατρίδα μας σε έναν δήθεν παγκόσμιο ηγέτη που μέχρι πρόσφατα ήταν συμπρόεδρος του σχεδίου Μεγάλης Μέσης Ανατολής, ενώ τώρα έχει μπει υπό τις οδηγίες της Ρωσίας και κάθεται με σκυμμένο κεφάλι και τα χέρια μαζεμένα μπροστά στον ηγέτη της.

Ενώ δεκάδες χιλιάδες πολίτες πέθαναν στον σεισμό, από τον φόβο του έδωσε εντολή στον στρατό να σταματήσει κι ενώ ο κόσμος περίμενε βοήθεια κάτω από τα συντρίμμια, αυτή η λογική πουλούσε αίμα και σκηνές. Δεν θα τους παραδώσουμε την πατρίδα. Δεν θα παραδώσουμε την πατρίδα μας σε αυτούς που ανάλογα με το συμφέρον τους, τους Τούρκους πολίτες τους λένε Κούρδους, μετά τρομοκράτες, μετά FETO.

Εσείς, νέοι! Σηκωθείτε όρθιοι. Τινάξτε από πάνω σας το χώμα του νεκρού. Όποιος αγαπάει την πατρίδα του, ας πάει στις κάλπες. Θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους. Οπωσδήποτε θα νικήσουμε. Οπωσδήποτε!!».

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού