Σκέρτσος: Φοροεπιδρομή στην κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «έχει πράγματι κρυφή ατζέντα νέας φοροεπιδρομής στους πολίτες για να μπορέσει να υλοποιήσει αυτά που υπόσχεται. Τον καλούμε να καταθέσει έστω και σήμερα σε έναν ανεξάρτητο οργανισμό το πρόγραμμά του. Δεν το κάνει και δεν θα το κάνει γιατί φοβάται»

Σκέρτσος
Velonastongiaka

Εκλογές 2023: «Μετά και τη χθεσινή ανάδειξη της ατζέντας του ΣΥΡΙΖΑ και της κακήν κακώς φυγή του… μαρτυριάρη κ. Κατρούγκαλου, επιβεβαιώσαμε μέσα από την αντιπολιτευτική Βαβέλ ότι μόνο η ΝΔ έχει καθαρή θέση και πρόταση διακυβέρνησης». Αυτό ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, καταγγέλλοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «έχει πράγματι κρυφή ατζέντα νέας φοροεπιδρομής στους πολίτες για να μπορέσει να υλοποιήσει αυτά που υπόσχεται. Τον καλούμε να καταθέσει έστω και σήμερα σε έναν ανεξάρτητο οργανισμό το πρόγραμμά του. Δεν το κάνει και δεν θα το κάνει γιατί φοβάται».

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, κατά τον κ. Σκέρτσο, «δεν κατάφεραν να τα βρουν στα 4 χρόνια και όλες οι αντιφάσεις αναδείχθηκαν μέσα σε 4 εβδομάδες. Εμείς, από την πλευρά μας, δεν αναζητούμε τυφλές συμμαχίες, αλλά υποστηρίζουμε ότι μόνο με αυτοδύναμη ΝΔ θα μπορέσουμε να κατοχυρώσουμε όσα βήματα κάναμε μπροστά αυτά τα χρόνια. Απέναντι στην Βαβέλ της αντιπολίτευσης, εμείς αποδείξαμε ότι η Πολιτεία και οι πολίτες μπορούν να ξεπερνάνε τις έκτακτες κρίσεις». Οι κυβερνήσεις συνεργασίας, που συζητιούνται, όπως διερωτήθηκε «τι θα είναι; Κυβερνήσεις ανοχής, ηττημένων, ειδικού σκοπού; Όπως και αν τις ονομάσουν, καθώς κάθε μέρα βρίσκουν και μια νέα ονομασία, θα είναι κυβερνήσεις ολικού εφιάλτη για τους πολίτες και τη χώρα».

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού