Σβίγκου: Φανερή η ατζέντα Μητσοτάκη η φοροεπιδρομή στη μεσαία τάξη

«Η μεσαία τάξη πλήρωσε τα χρόνια της κρίσης δυσανάλογα περισσότερα βάρη, αλλά πλήρωσε, τα τελευταία χρόνια, και την αλαζονεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

Σβίγκου
Velonastongiaka

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣΕκλογές 2023: «Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ξεκάθαρες. Όχι απλώς δεν θα υπάρξει καμία επιβάρυνση στη μεσαία τάξη, αλλά θα υπάρξει ελάφρυνση», τόνισε η Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ”Σκάι”, επισημαίνοντας ότι «ο κ. Κατρούγκαλος έχει αποσυρθεί από την εκλογική μάχη» και τονίζοντας ότι «τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όσο και ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ξεκάθαροι ότι δεν χωρά οποιαδήποτε παρέκκλιση στη συλλογική μας προσπάθεια».

Σχετικά με τις κατηγορίες της ΝΔ περί «κρυφής ατζέντας», η γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολίασε ότι «τις τελευταίες προεκλογικές μέρες, αντί να ασχοληθούμε με τα πραγματικά πολιτικά προβλήματα, ασχολούμαστε με διάφορα φαντασιακά της ΝΔ». Μίλησε για «φανερή ατζέντα Μητσοτάκη, η οποία είναι αυτό που βλέπουμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ως κυβερνητική πολιτική» και, συγκεκριμένα, «φοροεπιδρομή στη μεσαία τάξη και σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, μέσα από τους αυξημένους έμμεσους φόρους με τα επιπλέον φορολογικά έσοδα, τα οποία είναι αποτέλεσμα της αισχροκέρδειας».

Ανέφερε ότι «η μεσαία τάξη πλήρωσε τα χρόνια της κρίσης δυσανάλογα περισσότερα βάρη, αλλά πλήρωσε, τα τελευταία χρόνια, και την αλαζονεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη», υπογραμμίζοντας ότι «είναι οι ίδιοι που έταζαν φοροελαφρύνσεις και τώρα αρνούνται να φορολογήσουν τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας, γιατί κάποιοι φίλοι τους πλουτίζουν, τη στιγμή που βλέπουμε τη μεσαία τάξη να ζει με κουπόνια, με τα διάφορα passes».

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού