Μητσοτάκης: Η μεγάλη νίκη της ΝΔ ξεπέρασε ακόμη και τις δικές μας προσδοκίες

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους στενούς μου συνεργάτες. Κρατήσαμε τη χώρα όρθια και έχουμε βάλει τα θεμέλια για μία καλύτερη πατρίδα. Ευχαριστώ όλα τα στελέχη της κομματικής μας οργάνωσης. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην οικογένειά μου για όλη τη στήριξη που μου παρείχε αυτή τη δύσκολη τετραετία»

Μητσοτάκης
Velonastongiaka

«Στην κυριολεξία όλη η Ελλάδα είναι μπλε σήμερα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του για τα αποτελέσματα των εκλογών, έξω από τα γραφείο του κόμματός του στην Πειραιώς. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι δούλεψαν τόσο σκληρά για να πετύχουμε αυτή τη μεγάλη νίκη που ξεπέρασε ακόμα και τις δικές μας προσδοκίες».

Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης: Η ΝΔ έχει την έγκριση των πολιτών να προχωρήσει αυτοδύναμη

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους στενούς μου συνεργάτες. Κρατήσαμε τη χώρα όρθια και έχουμε βάλει τα θεμέλια για μία καλύτερη πατρίδα. Ευχαριστώ όλα τα στελέχη της κομματικής μας οργάνωσης. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην οικογένειά μου για όλη τη στήριξη που μου παρείχε αυτή τη δύσκολη τετραετία».

Ο κ. Μητσοτάκης συνέχισε: «Το βάρος της ευθύνης που πέφτει στους ώμους μου, θα με κάνει να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά. Πάντα πίστευα ότι πρέπει να εμπιστευόμαστε τους πολίτες και εκείνοι μας ανταπέδωσαν την εμπιστοσύνη. Θα δώσουμε μαζί τον αγώνα ώστε στις επόμενες εκλογές, η αυτοδύναμη ΝΔ να επιβεβαιωθεί και μαθηματικά στην κάλπη. Ας επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να χαλαρώσουμε και να γιορτάσουμε τη νίκη της προόδου. Αλλά από αύριο μας περιμένει πολλή δουλειά. Θα προχωρήσουμε σταθερά, τολμηρά και μπροστά για να είμαστε οι οριστικοί νικητές. Το χαμόγελο και η συγκίνησή σας με γεμίζει συναισθήματα. Είμαι υπερήφανος που είμαι πρόεδρος αυτής της παράταξης».

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού