Ουκρανία: Νέα αποπομπή κυβερνητικού στελέχους μετά από εσωτερικό έλεγχο

«Η κυβέρνηση αποφάσισε να αποπέμψει τον Σέρχιι Κρουκ από τη θέση του Επικεφαλής της Κρατικής Υπηρεσίας Έκτακτης Ανάγκης»

κλιμενκο
Velonastongiaka

Η Ουκρανία ανακοίνωσε σήμερα την αποπομπή του επικεφαλής της Κρατικής Υπηρεσίας Έκτακτης Ανάγκης έπειτα από τη διενέργεια εσωτερικού ελέγχου στην υπηρεσία, η οποία διαδραματίζει εξέχοντα ρόλο αφότου η Ρωσία εισέβαλε στη χώρα πριν από 18 μήνες.

«Η κυβέρνηση αποφάσισε να αποπέμψει τον Σέρχιι Κρουκ από τη θέση του Επικεφαλής της Κρατικής Υπηρεσίας Έκτακτης Ανάγκης», ανέφερε σε ανάρτησή του στην εφαρμογή Telegram ο υπουργός Εσωτερικών Ίχορ Κλιμένκο (φωτ.).

Ο Κλιμένκο δεν ανέφερε την αιτία της αποπομπής του Κρουκ, είπε όμως ότι ακολούθησε τη διενέργεια εσωτερικού ελέγχου για τον οποίο δεν έδωσε πολλές πληροφορίες. Είπε πως ο αναπληρωτής του Κρουκ, ο Βολοντίμιρ Ντεμτσούκ, θα ασκεί χρέη επικεφαλής της υπηρεσίας.

Η υπηρεσία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια να διασωθούν ζωές, να καθαριστούν τα ερείπια και να κατασβεστούν φωτιές έπειτα από ρωσικές αεροπορικές επιδρομές και βομβαρδισμούς.

Θα ακολουθήσουν και άλλες αποφάσεις για το προσωπικό μετά τον εσωτερικό έλεγχο, είπε ο Κλιμένκο και πρόσθεσε πως η υπηρεσία εξακολουθεί να εργάζεται κανονικά.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού