Δύο νέες «Συναυλίες στο Σκοτάδι» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Velonastongiaka

Τη νέα σεζόν των συναυλιών στο σκοτάδι με την κολλεκτίβα The Bad Poetry Social Club και τον Απόστολο Ρίζο, στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ανακοίνωσε η ΑΜΚΕ «Σπουδαία Events». Πρόκειται για μία ομάδα ανθρώπων που χρησιμοποιώντας ως όχημα την τέχνη και τις εκδηλώσεις, εξυπηρετούν την οικονομική και επικοινωνιακή προβολή σπουδαίων σκοπών. Δίπλα τους, σταθερός αρωγός και συνεργάτης, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί για τρίτη σεζόν την ιδιαίτερη σειρά εκδηλώσεων.

Μετά τους Αλκίνοο Ιωαννίδη, Νατάσσα Μποφίλιου, Μαρία Παπαγεωργίου, Γιώργο Χατζηπαύλου και Chόres, ήρθε η σειρά των The Bad Poetry Social Club και του Απόστολου Ρίζου να μας χαρίσουν δύο βραδιές μαγείας και όξυνσης των αισθήσεων. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου η κολεκτίβα ποιητών The Bad Poetry Social Club ανεβαίνει στην σκηνή του ιδρύματος για να ερμηνεύσει τα πιο συναισθηματικά φορτισμένα ποιήματά τους στο απόλυτο σκοτάδι. Τα έσοδα της συναυλίας θα υποστηρίξουν το έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Dogs’ Voice» που στηρίζει το έργο 132 φιλοζωικών οργανώσεων σε όλη την Ελλάδα. Τη συναυλία ανοίγει η Juliana Bousi. Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, ο αισθαντικός τραγουδοποιός και ερμηνευτής Απόστολος Ρίζος θα χαρίσει μία μοναδική μουσική παράσταση που εξαφανίζει τα μουσικά σύνορα και αναδεικνύει την πραγματική ουσία των τραγουδιών· το φως μέσα μας. Με τα έσοδα της παράστασης θα υποστηρίξει το έργο της ΑΡΩΓΗΣ, του σωματείου ατόμων με προβλήματα όρασης νομού Κυκλάδων.

Ώρα έναρξης συναυλιών: 21.00. Τιμή Εισιτηρίων: Προπώληση: 12 Euro, ΑμεΑ / Φοιτητές / Μαθητές: 10 Euro, Ταμείο: 15 Euro.

Προπώληση Εισιτηρίων: The Bad Poetry Social Club: https://www.ticketservices.gr/event/synavlia-sto-skotadi-the-bad-poetry-social-club/

Απόστολος Ρίζος: https://www.ticketservices.gr/event/synavlia-sto-skotadi-me-ton-apostolo-rizo/

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού