ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Αναξιόπιστες οι κυβερνητικές υποσχέσεις – Ακόμα περιμένουν τις αποζημιώσεις από τον Ιανό

Μόλις πριν έξι ημέρες δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ 5417/Β/13-9-2023, που αφορά στον καθορισμό επιχορήγησης των πληγέντων από τις πλημμύρες της 17ης έως και 20ής Σεπτεμβρίου 2020

πασοκ κιναλ
Velonastongiaka

“Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια απ΄ όταν η κακοκαιρία “Ιανός” έπληξε τα Ιόνια νησιά, τη Δυτική Ελλάδα, τη Φθιώτιδα και τη Θεσσαλία, αλλά ακόμα και σήμερα υπάρχουν αγρότες και επιχειρήσεις, που δεν έχουν αποζημιωθεί” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

“Συγκεκριμένα, μόλις πριν έξι ημέρες δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ 5417/Β/13-9-2023, που αφορά στον καθορισμό επιχορήγησης των πληγέντων από τις πλημμύρες της 17ης έως και 20ής Σεπτεμβρίου 2020 σε περιοχές της Καρδίτσας. Κάτι που ανέδειξε και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ –Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στην πρόσφατη ομιλία του στη ΔΕΘ”, αναφέρει.

Όπως τονίζει, “Υπάρχουν άνθρωποι του μόχθου στον θεσσαλικό κάμπο, που εδώ και τρία χρόνια δεν μπορούν να εισπράξουν το σύνολο των χρημάτων που δικαιούνται, ενώ αύριο θα κληθούν για δεύτερη φορά να αιτηθούν αποζημίωσης για τις καταστροφές, που προκάλεσε η κακοκαιρία “Daniel”. Δεν υπάρχει δικαιολογία ούτε άλλοθι για την κυβέρνηση. Έχουν εξαντληθεί οι κενές περιεχομένου υποσχέσεις τους”.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού